Saints ja Bulldogs vastakkain Sipoossa

Gridiron Staff 19.7.2013 16:55 Ei kommentteja

(0-6)

(2-4)

20.07.2013 klo 14:00 Sipoo

Ykkösdivisioonan sijoilla viisi ja kuusi majailevat joukkueet kohtaavat ottelussa, jossa Saints on pudotuspelejä ajatellen pakkovoiton edessä.

Selkeänä ennakkosuosikkina lauantain kohtaamiseen lähtevä Tampere Saints on pelannut tähän mennessä varsin kaksijakoisen kauden. Joukkue on osoittanut tietyillä osa-alueilla kypsää ja taitavaa peliä, mutta lukuisat virheet ja kokemattomuus ovat vaikuttaneet menestykseen. Tamperelaisjoukkueella on tulevina vuosina kaikki mahdollisuudet nousta sarjan eliittiin. Mielenkiinto kohdistuukin siihen, pystyykö joukkue nostamaan suoritusvarmuuttaan vielä tällä kaudella. Matti Airaksinen tarvitsee hyökkäyksen puolelle avukseen lisää onnistujia.

Saintsilta puuttuu Northern Lights -ottelun tapaan lupaava laitahyökkääjä Ilari Laine, joka on ollut yksi Saintsin parhaita pelipaikallaan tällä kaudella. Oulussa pelinrakentaja Ryan Burgessin johtamasta heittohyökkäyksestä katosi paras terä laitureiden pudotusten myötä. Sipoo-ottelussa selvinnee, oliko Oulu-ottelu Saintsin nuorille laitahyökkääjille sääntö vai poikkeus. Joukkue tarvitsee loppukaudesta tasapainoista hyökkäyspeliä.

– Suurin virheemme olisi lähteä takki auki Sipooseen. Vaikka Bulldogs onkin tänä vuonna ollut 1-divisioonan heikoin joukkue, en epäile hetkeäkään etteivätkö he tulisi kotikentälleen itseluottamusta täynnä. Jenkkifutispallo pomppii arvaamattomasti, ja yksittäisessä ottelussa voi käydä miten vain. Löysin rantein ottaminen ei ole vaihtoehto, Saintsin päävalmentaja Teemu Majander kommentoi seuran kotisivuilla.

Bulldogsille kausi on ollut vaikea. Täysin suomalaisvoimin Saints-kamppailuun lähtevä joukkue on pelannut tällä kaudella väärässä sarjassa, mutta toisaalta pelaajille on kertynyt aimo annos tärkeää kokemusta. Positiviisena asiana on nähtävä se, että joukkue on onnistunut maalinteossa kahdessa viime ottelussaan.

Lue myös

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *