Panthersille kauden ensimmäinen voitto

Gridiron Staff 15.7.2013 13:16 2 kommenttia

(1-4)

28

(0-4)

12
1 2  
13 15 28
12 0 12

Päijät-Häme Panthersin kauden ensimmäinen voitto syntyi sunnuntaina kotikentällä Helsinki East City Giantsia vastaan.

Peliään jatkuvasti parantanut Panthers nappasi avausvoittonsa viidennellä yrittämällään. Joukkuetta alkukaudesta piinanneet hyökkäyksen virheet eivät olleet sunnuntaina enää pääosassa, ja joukkue pystyi viemään ECG:n päänahan tasaisessa kamppailussa. Joukkue teki pisteitä niin heittäen kuin juostenkin, ja nähtiinpä yksi maali myös syötönkatkon palautuksesta. Puoliajalle liki tasatilanteessa mennyt ottelu ratkesi kotijoukkueen eduksi toisella puoliajalla joukkueen onnistuessa maalinteossa kahdesti. Keskushyökkääjät Mikko Kokki ja Mirko Mohammad onnistuivat molemmat kertaalleen maalinteossa. Lisäksi pelinrakentaja Otto Lamminpää heitti yhden maalin Matti Liskille. Joukkueen tekemät pisteet olivat myös koko sarjakauden ensimmäiset, sillä aiemmin joukkue ei ollut maalinteossa onnistunut.

ECG ei kuitenkaan ollut ottelussa lainkaan vastaantulija. Sami Martikainen juoksi palloa tehokkaasti ja Niko Bredbacka heitti maalin Janne Hiitolalle.

– Ottelut hävitään ja voitetaan talvella ja arkipäivinä – kesäviikonloppuisin käydään vain toteamassa numerot, kommentoi ECG:n päävalmentaja Ari Evwaraye ottelun jälkeen.

Vaikka ECG:n kausi 2013 jatkuukin voitottomana, ei viime vuoden ryöpytykseen divisioonassa tätä kautta voi Itä-Helsingissä verrata. ECG on kuitenkin tällä kaudella ollut kilpailukykyinen kaikissa pelaamissaan otteluissa, vaikka voittotili onkin yhä avaamatta.

Lue myös

Kommentoi

  • Onko tästä ottelusta kuvia?

  • Koitetaan saada jakoon tännekin.