Bears voittoon, Oakmen laittoi kampoihin

Gridiron Staff 15.7.2013 11:06 4 kommenttia

(2-2)

07

(1-3)

25
1 2 3 4  
7 0 0 0 7
7 0 6 12 25

Pori Bears joutui tekemään täyden päivätyön Raisio Oakmenin vieraana. Bearsin kauden ensimmäinen voitto nostaa joukkueen vahvasti pudotuspelitaisteluun.

Alkukauden perusteella moni – Gridironin toimitus mukaanlukien – odotti Oakmenin ja Bearsin kohtaamisesta Raisiossa vieraiden ylivoimaa. Toisin kuitenkin kävi. Oakmen pysyi ottelussa mukana aina viimeiselle neljännekselle asti, kun vieraiden Jukka Lunden nappasi pelinrakentaja Artturi Koiviston rähmäyksen ja palautti sen kotijoukkueen maaliin saakka. Tasatilanteessa puoliajalle mennyt ottelu päättyi lopulta Bearsin odotettua nihkeämpään 7-25 -voittoon.

Vaikka voitto oli Bearsille vasta kauden ensimmäinen, on joukkueella voiton myötä varsin mallikkaat mahdollisuudet selviytyä pudotuspeleihin lohkon kolmantena joukkueena. Bearsilla (1-3) on jäljellä vielä ottelut Salo Scorpionsia ja Hämeenlinna Huskiesia vastaan. Jos Bears voittaa jommankumman otteluistaan ja nousee siten kahteen voittoon, on Oakmenin (2-2) otettava voitto joko Wasa Royalsista tai Hämeenlinna Huskiesista. Mikäli molemmat joukkueet päätyvät kahteen voittoon, nousee Bears Oakmenin yläpuolelle keskinäisen ottelun tuloksen perusteella.

Photo(s) by Martin Smutov / @treiks

Lue myös

Kommentoi

  • Miksei ottelun tuloksia ole vieläkään päivitetty sajln sivuille?

  • Eivät varmaa liitossa, tai missä lie, hirveen tärkeenä infota näistä kakkosen tuloksista heti kuumiltaa.

    Mitä tuohon kirjoitukseen tulee niin eipä tuo Oakmen kyllä kovin vakuuttavasti kampoihin laittanut. Ainoat pisteensä sai siitä kun porin puntinpalauttaja rähmäili pallon jonka raisiolaiset peitti bearsin 20yrd linjalla. Kyllä tosin pori olisi voinut enemmän pisteitä takoa, mutta ensimmäinen puolisko taisi olla surkeinta kokonaisuutta pitkään aikaan missään (puolin ja toisin ja kaikin tahoin). Pori ampui itseään jalkaan ottamalla reilusti rangaistuksia koko ottelun ajan. Olisi hienoa jos nämäkin ottelut tilastoitaisiin edes jotenkin niin näkisi paljonko niitä tuli ja millä mitalla.

  • Vai olisko sit kuitenkin unohtunut kotijoukkueelta tiedottaa ottelun lopputulos sovitusti?

  • Sain sarjapäällikkönä tänään tiistaina klo 9:02 kotijoukkueelta ottelutuloksen kysyttyäni sitä, eli kyllä ne tulokset päivitetään heti sajl:n sivuille, kun ne tulevat, ja toisaalta, kun aika antaa myöten. Tällä ketaa vika löytyi siis kotijoukkueesta.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *