Falconsille odotettu voitto sarjajumbosta

Gridiron Staff 14.7.2013 22:52 Ei kommentteja

(3-3)

64

(0-6)

07
1 2  
43 21 64
7 0 7

13.07.2013 klo 14:00 Hyvinkää

Hyvinkää Falcons otti odotetun voiton Sipoo Bulldogsista kotonaan. Oscar Vazquez-Dyer teki neljä maalia.

Pudotuspelipaikkaa metsästävä Hyvinkää Falcons ei päästänyt vierailevaa Bulldogsia iskuetäisyydelle lauantain ottelussa. Vantaan TAFT:n pelinrakentaja Joel Alasen johtama Bulldogs-hyökkäys oli koko iltapäivän vahvan painostuksen kohteena, ja onnistui saavuttamaan koko ottelussa vain neljä uutta yritystä. Falcons sen sijaan rankaisi vieraitaan monipuolisesti. Hyökkäyksessä tahtipuikkoa heilutti sairastuvalta palannut Mikko Tikkanen, joka juoksi 13 yrityksellä 190 jaardia ja kolme touchdownia.

Hyvinkää Falcons kamppailee tällä kaudella varsin realistisesti sarjan pudotuspelipaikoista. Joukkue kohtaa 27.7. kotonaan elintärkeässä ottelussa Tampere Saintsin. Mikäli joukkue ottaa voiton Saintsista, on sillä erinomaiset mahdollisuudet jatkaa pudotuspeleihin runkosarjan jälkeen.

Lue myös

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *