Saints ja Northern Lights tyrkyllä pudotuspeleihin

Gridiron Staff 13.7.2013 13:41 2 kommenttia

(3-3)

(2-3)

14.07.2013 klo 13:00 Oulu

Kun I-divisioonan runkosarjasta on pelattu noin puolet, sarjan tilanne pudotuspelikamppailun suhteen on varsin mielenkiintoinen.

Joukkueiden kohdattua toisensa kertaalleen viidellä joukkueella on edelleen täydet mahdollisuudet sarjan jatkopeleihin. Sunnuntain Northern Lightsin ja Tampere Saintsin välinen kamppailu Oulussa voi osoittautua varsin tärkeäksi sarjan lähetessä loppuaan. Lights voitti Saintsin aiemmin kaudella, mutta yllättävän Falcons-tappion vuoksi joukkueet ovat liki tasapisteissä. Saintsille voitto Lightsista veisi joukkueen erittäin lähelle pudotuspelejä.

Saintsin päävalmentaja Teemu Majander myöntää, että ottelu on joukkueelle suuri haaste. Joukkue lähtee silti selvästi voittamaan sunnuntaina.

– Oulu on meille iso haaste. Odotetusti itsensä sarjan isoihin nimiinparkkeerannut joukkue omaa ehkä Suomen parhaimman kotiedun. Nyt alkaa kuitenkin uusi vaihe kaudessa, kun kaikki ovat kohdanneet toisensa ainakin kerran. Omasta avausottelustamme Northern Lightsia vastaan on opittu ja Ouluun lähdetään uudella tarmolla, Majander toteaa seuran ennakossa.

Northern Lightsille ottelu on toinen ilman alkukauden parasta laituriaan, Dennis Okholmia. Ottelussa Falconsia vastaan Lights-hyökkäys oli ponneton ja pystyi tekemään vain seitsemän pistettä. Viime sunnuntain Bulldogs-ottelussa joukkue sentään paranti tasoaan tehden 50 pistettä. Saints asettaa kuitenkin ennalta Lightsille aivan toisenlaisen haasteen kuin Bulldogs. Odotettavissa onkin, että Northern Lightsin suomalaislaitureiden ja pelinrakentaja Zander McKeanin on löydettävä yhteinen sävel, jotta pisteet jäisivät Ouluun.

Ottelu pelataan Castrenin kentällä Oulussa sunnuntaina kello 13.

Lue myös

Kommentoi

  • Onko tilasto- ohjelma (taas) Oulussa nurin vai miksi ei ole liiton sivuille vielä statteja päätynyt 7.7. ottelusta?

  • Oulusta on tilastot toimitettu Bulldogs-ottelusta liittoon viime maanantaina. En tiiä yksityiskohtia sen enempää.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *