Falcons isännöi Sipoo Bulldogsia

Gridiron Staff 11.7.2013 13:16 Ei kommentteja

(2-3)

(0-5)

13.07.2013 klo 14:00 Hyvinkää

Pudotuspelipaikasta kiivaasti taisteleva Falcons lähtee otteluun selvänä suosikkina.

Kun runkosarjasta on jäljellä puolikas, I-divisioonan pudotuspelipaikat ovat vielä täysin jaossa. Sarjan joukkueista vain Turku Trojansin ja Nokia Ghosthuntersin peli on näyttänyt olevan sillä tasolla, että pudotuspelipaikkaa voidaan pitää tässä vaiheessa kautta varmana. Kahdesta muusta paikasta tullaan käymään kova taistelu Oulu Northern Lightsin, Tampere Saintsin ja Hyvinkää Falconsin välillä.

Falcons majailee viiden kierroksen jälkeen sarjan viidentenä, tasapisteissä Tampere Saintsin kanssa. Falcons kärsi Saintsille tappion, mutta toisaalta onnistui voittamaan Oulu Northern Lightsin kotonaan kesäkuun lopulla. Northern Lightsilla on tilillään suurinumeroinen voitto Saintsista, joten tässä vaiheessa tilanne on pudotuspelejä ajatellen erittäin mielenkiintoinen. Falconsin lauantain ottelusta sarjajumbo Bulldogsia vastaan odotetaan helppoa kotivoittoa, mutta kuinka käy?

Falconsin riesana on tällä kaudella ollut suurehko loukkaantumisten määrä. Joukkue vahvistui tärkeillä puolustuksen pelaajilla juhannuksen jälkeen, ja saa tulevaan Bulldogs-otteluun sairastuvalta hyviä uutisia. Kesksuhyökkääjä Mikko Tikkasen aiemmin kärsimä vamma onkin osoittautunut odotettua lievemmäksi, ja hän pääsee jatkamaan pelejään tällä kaudella. Falcons on kahdessa viime ottelussaan osoittanut hyviä otteita. Selvä voitto Bulldogsista lupaisi hyvää jatkoa ajatellen.

Sipoo Bulldogsin kausi on ollut tähän mennessä varsin hankala. Viime viikonloppuna vain 15 miehellä Oulussa pelannut joukkue jaksoi taistella reilun neljänneksen, mutta sitten väsymys vei joukkueelta parhaan terän pois. Joukkueessa on kuitenkin useita lupaavia, nuoria pelaajia, jotka taistelevat loppuun saakka vaikeasta tilanteesta huolimatta. Bulldogs tietää myös loppukauden olevan joukkueelle todennäköisesti varsin vaikea, mutta taisteluilmettä jaksetaan silti pitää yllä.

Lue myös

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *