Wolverines II nosti osakkeitaan voitolla

Gridiron Staff 9.7.2013 12:07 2 kommenttia

(2-1)

12

(2-1)

09
1 2  
6 6 12
3 6 9

5.-7.7.2013

Aiemmin tappioton Lappeenrannan Rajaritarit kärsi kauden ensimmäisen tappionsa, kun Ahmat pitivät pisteet Velodromilla 12-9 (6-3).

Vähämaalisessa ottelussa parhaat suoritukset nähtiin puolustuksessa. Wolverines II:n puolustus otti jälleen kolme syötönkatkoa, eikä päästänyt vieraitaan etenemään aiemmin nähdyllä tehokkuudella. Helsinkiläisjoukkueen pelinrakentaja Mikko Moilanen heitti yhden maalin Antti Elonheimolle ja juoksi itse voittomaalin toisella puoliajalla. Rajaritareilla oli mahdollisuus tasoittaa ottelu potkumaalilla aivan ottelun lopussa, mutta viime hetkillä yritetty pitkä potkumaali painui vasemmalta ohi.

– Matsi ratkesi meidän hyvin pelanneeseen puolustukseen, kundit puolusti joukkueena läpi koko matsin. Lisäksi hyökkäys teki tarvittavat pisteet kun niihin tarjoutui paikat, Wolverines II:n Marcus Andersson kertoi.

Andersson piti ottelua joukkueen tämän kauden fyysisimpänä. Erityiskiitokset helsinkiläisjoukkueen puolustuksessa saivat kauden kolmannen syötönkatkonsa ottanut Ville Viiri sekä puolustuksen linjan Kimmo Korpinoro ja Vesa Kortelainen.

Lopputulos muuttaa kakkoslohkon oletettuja voimasuhteita melkoisesti. Varsinaista ristiinpelaamista ei ole vielä nähty, mutta tulos tietää paljon jännitettävää tuleville kierroksille. Hanko Sun City ja Kuopio Steelers ovat vahvasti matkalla kohti pudotuspelejä, mutta kolmannesta pudotuspelipaikasta käydään näillä näkymin todella kova taistelu. Pudotuspelipaikkaa kärkkyy tällä hetkellä Wolverines II:n ja Rajaritarien lisäksi Mikkeli Bouncers.

Lue myös

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *