Sun Citylle pisteet Panthersilta

Gridiron Staff 9.7.2013 12:20 Ei kommentteja

(3-0)

31

(0-4)

00
1 2  
20 11 31
0 0 0

5.-7.7.2013

Hanko Sun City jatkoi voittokulkuaan kukistamalla voitottoman Päijät-Häme Panthersin puhtaasti 31-0.

Taisteluilmettään Steelers-ryöpytyksestä nostanut Panthers laittoi vastaan, mutta ei lopulta voinut mitään paremmilleen Hangon Rukki Areenalla käydyssä ottelussa. Sun Cityn tehomieheksi noussut Joakim Lindholm teki maalit juoksu- ja heittopeleistä johdattaen kotijoukkueen 20-0 -puoliaikajohtoon. Pelinrakentaja Sebastian Berndtsson heitti kaksi maalia ottelussa. Lisäksi maalinteossa onnistuivat Tom-Oscar Lastunen ja Mikael Kangas.

Nuori Panthers paransi otteitaan edellisestä ottelusta ja pystyikin ajoittain hyviin suorituksiin. Liian suuri määrä kalliita virheitä kuitenkin upotti joukkueen mahdollisuudet ottelun voittoon. Sun Cityn aiheuttamat kuusi rähmäystä ja viisi pelinrakentajan säkitystä ovat yksinkertaisesti edelleen liikaa. Ensi viikonlopun ECG-ottelussa Panthersin on pystyttävä vähentämään tehtyjä virheitä entisestään.

Kauden kolmannen voittonsa ottanut Sun City on hyvissä asemissa lohkovoittoa ajatellen. Joukkueella on kuitenkin kova kaski käännettävänä ensi lauantaina, kun joukkue isännöi nousujohteista Wolverines II:sta.

Lue myös

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *