Trojans jatkoi voittokulkuaan

Gridiron Staff 8.7.2013 21:18 Ei kommentteja

(5-0)

48

(2-3)

06
1 2 3 4  
28 14 0 6 48
0 0 6 0 6

07.07.2013 klo 14:00 Turku

Virhealtis Tampere Saints jäi turkulaisten jyrän alle Yläkentällä. Kolme maalia kahdessa ja puolessa minuutissa heti ottelun alkuun ratkaisi kamppailun.

Altavastaajana otteluun lähteneen Tampere Saintsin alku otteluun oli katastrofaalinen. Kolme ensimmäistä hyökkäysvuoroa päättyivät kaikki pallonmenetyksiin syvällä joukkueen omalla alueella, eikä isäntäjoukkue Trojans jättänyt tilaisuuksiaan käyttämättä. Stan Bedwellin, Ville-Valtteri Suojasen ja Ville Veneen maaleilla joukkue johti runsaan kahden minuutin pelin jälkeen 21-0.

– Ottelun alku oli meille katastrofaalinen. Vastustaja rankaisi virheistämme todella kovalla kädellä. Vasta toisella puoliajalla pääsimme kunnolla rytmiin molemmin puolin palloa. Turku oli tänään paria kertaluokkaa parempi joukkue, Saintsin päävalmentaja Teemu Majander totesi seuran sivuilla.

Kotijoukkueen pelinrakentaja Bedwell oli ottelussa kylmän tehokas heittäen 254 jaardia 23 yrityksellä. Paluun kentille tehnyt Ville Vene viiletti joukkueen ykköslaiturina seitsemällä kiinniotollaan ja kahdella maalillaan. Vieraiden Ryan Burgess ja joukkueen laitahyökkääjät ottivat ottelussa askeleen taaksepäin, sillä 23 heittoyrityksellä joukkue eteni vaivaiset 75 jaardia. Matti Airaksinen oli jälleen tehokas, mutta 100 juoksujaardiakaan eivät pelastaneet joukkuetta tällä kertaa.

Voitolla Trojans päätti runkosarjan ensimmäisen puoliskon täydellisellä viidellä voitolla. Joukkue on joutunut kaksi kertaa tiukille, mutta toisaalta myös parantanut peliään jatkuvasti. Joukkue lähteekin epäilemättä suurena ennakkosuosikkina myös runkosarjan toiselle puolikkaalle, ja sitä seuraaviin pudotuspeleihin. Joukkueen runkosarjan voitto on jo tässä vaiheessa liki varma, mikäli joukkueen pelin taso ei syystä tai toisesta täysin romahda.

Tampere Saints majailee tällä hetkellä runkosarjan neljännellä tilalla, ja on täten tässä vaiheessa kautta matkalla pudotuspeleihin. Joukkueella on ensi sunnuntaina tärkeä ottelu Oulussa, jossa Saints kohtaa ailahtelevaisesti pelanneen Northern Lightsin.

Lue myös

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *