Terästäjille selvä voitto Bouncersista

Gridiron Staff 8.7.2013 20:50 5 kommenttia

(3-1)

57

(2-2)

06
1 2  
29 28 57
0 6 6

5.-7.7.2013

Kuopio Steelers osoitti “pikkuveljelleen”, että maakunnan kovin joukkue löytyy Kuopiosta.

Odotettuun otteluun oli saapunut bussilastillinen vierasjoukkueen kannattajia Mikkelistä. Ottelusta odotettiin ennalta tasaista kamppailua, mutta toisin kävi. Avausottelussaan Hangossa kompuroinut isäntäjoukkue Steelers otti kuitenkin sunnuntain ottelussa ohjat käsiinsä välittömästi.

Steelersin juoksupeli löysi uomansa heti ottelun alussa. Bouncers käytti ottelussa leveää kolmen puolustuksen linjamiehen asetelmaa, joka avasi isännille juoksutilaa varsinkin linjan keskeltä. 29-0 -johtoon puoliajalla kivunnut Steelers jatkoi maalitehtailua myös toisella puoliajalla, ja voitti ottelun lopulta selvästi 57-6. Puolustuksessa Steelers onnistui pysäyttämään Bouncersin juoksupelin, eikä vierasjoukkue pystynyt haastamaan isäntiään lyhytheittopelillä. Ottelun jo ratkettua kentällä vallitsi liki lupsakka tunnelma.

– Steelers oli parempi jokaisella osa-alueella. Osa pelaajistamme pelasi omalla tasollaan mutta valmistautumisemme peliin ei sujunut parhaalla mahdollisella tavalla poissaolojen takia, myöntää Bouncersin hyökkäyksen koordinaattori Pekka Laatunen seuran sivuilla.

Hanko-tappion jälkeen Steelers on parantanut peliään joka ottelussa, ja nousikin nyt voitolla lohkon kakkoseksi heti tappiottoman Hanko Sun Cityn jälkeen. Lohkovoitto ei ole enää joukkueen omissa käsissä, mutta Bouncers-voitto käytännössä leimasi joukkueen pudotuspelipassin. Ellei yllätyksiä tapahdu, Steelersin lopullinen runkosarjasijoitus selviää Väinölänniemellä 27.7., kun Lappeenrannan Rajaritarit saapuu Kuopioon.

Bouncersille tappio oli hankala jatkopelejä ajatellen. Joukkueella on kuitenkin ensi sunnuntaina tärkeä vieraspeli Lappeenrannassa. Jos joukkue hakee pisteet Rajaritareilta, on sillä hyvät mahdollisuudet lohkon kolmanteen sijaan, ja siten viimeiseen pudotuspelipaikkaan.

Katso myös

Kommentoi

  • Kyllä se Steelers 4-3 puolustakin juoksutti.. Ihan lupsakka matsi oli kyllä joo ja mitään sikailua ei nähty.. Kuopion RB myös kunniaa voitosta koska harvemmin ensimmäiseen taklaukseen kaatui. Vaikka kyllä sitäkin välillä nähtiin kun tarpeeksi kovaa kolahti;)

  • Juu samoilla linjoilla. Kuopion RB(t) on oikein pätevän oloinen kaveri, varsinkin kyky päästä ekasta kontaktista läpi oli yllätys.

  • Steelersin raportti löytyy täältä: http://www.steelers.fi/2013/07/09/sawon-herruus-kuopioon/

  • On se vuan kaanista, ku se on heleppoo! Hyvä Lerssit!

  • Kuinkakohan pitkälle koipiolaiset pääsevätkään, kun pelaajille tulee vähän ikää ja kokemusta lisää. Steelersin tulevaisuus näyttää varsin hyvältä.

    Taitaa tuo option-peli tuottaa tuskaa vastustajille. Sillä tulee paljon pisteitä, jos puolustus ei ole sitä vastaan valmennettu. Toisaalta riskinä on sama kuin krokotiileillä oli eli toimivaa puolustusta vastaan on vaikea tehdä mitään.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *