Royals lämmitteli voittoon Oakmenista

Gridiron Staff 8.7.2013 22:42 Ei kommentteja

(2-1)

07

(4-0)

70
1 2  
0 7 7
35 35 70

5.-7.7.2013

Oakmen ei pystynyt haastamaan Wasa Royalsia voittotaistelussa. Sunnuntain ottelun lopputulos 7-70 ei jättänyt tilaa spekuloinnille.

Kahden tappiottoman joukkueen kohtaamisessa kävi nopeasti selville, että ykköslohko on jakautunut tällä kaudella kahteen kastiin. Jo tässä vaiheessa on varsin todennäköistä, että pudotuspeleihin lohkosta matkaavat Royalsin lisäksi Hämeenlinna Huskies ja Pori Bears. Kolmen kärkijoukkueen tasoero lohkon täydentäviin Oakmeniin ja Salo Scorpionsiin on liian suuri.

Suurinumeroisesta voitosta huolimatta Royalsin päävalmentaja Seppo Evwaraye ei ollut täysin tyytyväinen joukkueen esityksiin. Ensi viikolla Royals kohtaa lohkon kärkikamppailussa Hämeenlinna Huskiesin, jota vastaan virheet varmasti kostautuvat.

– Meille tuli paljon tavallista enemmän huolimattomuusvirheitä ja muutenkaan joukkueemme asenne ei ollut ihan kohdillaan. Tästä otan vastuun minä. Syyllistyin siihen, että katsoin Oakmen-pelin yli liikaa tulevaan koitokseen Hämeenlinnaa vastaan ja se ehkä tarttui pelaajiinkin.

Päävalmentaja Evwaraye kehui kuitenkin pelinrakentaja Juuso Saikon otteita. Neljättä jenkkifutisotteluaan pelinrakentajana pelaava Saikko löysi vastaanottajiaan hyvällä tarkkuudella.

– “Hätäily” toimituksessa on vähentynyt huomattavasti. Sen verran siimaa pitää Juusolle antaa, että hän kuitenkin pelasi vasta neljännen ottelunsa koskaan pelinrakentajana. Ei voi odottaa että hän olisi Joe Montanan tasolla samantien, päävalmentaja Evwaraye naurahtaa.

Ensi lauantaina Royals pelaa kauden toisen kotiottelunsa hyvissä olosuhteissa Kaarlen kentällä. Evwaraye uskoo, että säiden salliessa ottelua Huskiesia vastaan saapuu seuraamaan mukava määrä yleisöä. Viime kotiottelussaan Bearsia vastaan Royals sai pelata yli 400 silmäparin edessä.

– Meillä on hieman lyhyempi viikko valmistautua Hämeenlinnaan nähden, mutta se työ aloitettiin oikeastaan samantien ottelun päätyttyä. Tiedämme mitä siinä pelissä on panoksena. Hämeenlinna tulee takuulla antamaan parhaansa meitä vastaan.

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *