Huskiesille rutiinivoitto, seuraavana Royals

Gridiron Staff 8.7.2013 20:15 Ei kommentteja

(0-4)

03

(2-0)

45
1 2  
3 0 3
31 14 45

5.-7.7.2013

Perjantain ottelussa Salo Scorpions jäi jyrän alle vahvaa Huskiesia vastaan. Nesi Carpelan heitti kuusi touchdownia.

Ennakkosuosikkina otteluun lähtenyt Hämeenlinna Huskies avasi neljän maalin johdon ensimmäisellä puoliajalla ja tyytyi toisella varmistelemaan pisteet Hämeenlinnaan. Joukkueiden tasoero näkyi perjantaina selvästi, mutta toisaalta myös Huskiesille jäi parantamisen varaan. Kohtaahan joukkue ensi viikonloppuna lohkon kärkikamppailussa Royalsin Vaasassa.

– Rangaistukset on saatava jatkossa pois tai emme pysty haastamaan ketään. Hyvää kuitenkin oli selkeä voitto ja pystyimme tekemään reilusti pisteitä. Heittopeli oli mallikasta, Huskiesin päävalmentaja Juha-Matti Jokinen totesi joukkueen kotisivuilla.

Niclas ”Nesi” Carpelanin jakoi palloa tutuille miehille. Pitkään Carpelanin kanssa pelanneet Jussi Kähönen ja Jarno Uitto nappasivat kaksi maalia mieheen. Myös viime kaudella East City Giantsissa pelannut Sinh Thu onnistui kahdesti.

Tärkeän voiton Pori Bearsista avauskierroksella ottanut Huskies lähtee ensi viikonloppuna haastamaan Wasa Royalsin lohkon voitosta. Kyseessä on joukkueiden ainoa kohtaaminen tällä kaudella. Onkin erittäin todennäköistä, että ottelun voittaja voittaa lohkonsa ja ansaitsee täten lohkoykkösenä suoran paikan II-divisioonan elokuisiin välieriin. Huskies lähtee otteluun kauden avausotteluiden perusteella pienoisena altavastaajana.

Lue lisää

Kommentoi