Ghosthunters jälleen voittoon

Gridiron Staff 8.7.2013 22:10 Ei kommentteja

(2-3)

16

(4-2)

44
1 2 3 4  
6 0 3 7 16
7 7 13 17 44

07.07.2013 klo 14:00 Hyvinkää

Ensimmäisen puoliajan mukana taistellut Hyvinkää Falcons taipui lopulta vierailleen 16-44.

Edellisellä kierroksella Oulu Northern Lightsin päihittänyt Falcons esitti pirteitä otteita ottelun ensimmäisellä puoliajalla. Falcons oli päättänyt keskittyä erityisesti vieraiden tehokkaan amerikkalaisvahvistuksen Jarrod Williamsin juoksu-uhan pysäyttämiseen. Avausjaksolla Williams väläytteli kaksi kertaa 24 ja 34 jaardin arvoisesti, mutta muilla kahdeksalla kannolla amerikkalainen eteni vain 12 jaardia.

Ghosthuntersin laitahyökkääjän Henri Holopaisen avausmaalin jälkeen Oscar Vazquez-Dyer palautti aloituspotkun 78 jaardia lähelle vieraiden maalia, josta pelinrakentaja Henri Winter rynni isännille touchdownin. Yhteensä kolme maalia tehnyt Holopainen iski vielä uudelleen ennen taukovihellystä, joten puoliajalle mentiin vieraiden yhden maalin johdossa. Merkillepantavaa on, kuinka ottelun tempo pysyi avausjaksolla maltillisena. Ghosthuntersille merkattiin kahden neljänneksen aikana neljä kokonaista hyökkäysvuoroa, Falconsille vain kolme.

Toisella puoliajalla Ghosthunters löysi avaimen Falconsin puolustukseen ja iski yhteensä 30 pistettä ennen loppuvihellystä. Toinen puoliaika alkoi Falconsin kannalta epäonnekkaasti, kun jenkkivahvistus Vazquez-Dyer menetti pallon vastaanottaessaan aloituspotkua. Tehokkaasti toisella puoliajalla pelannut Ghosthunters onnistui maalinteossa neljällä hyökkäysvuorolla peräjälkeen, eikä Falconsin varsin runsaasti juoksuun nojannut hyökkäys pysynyt vieraidensa matkassa. Pelinrakentaja Winter vältti tällä kertaa pallonmenetykset, muttei toisaalta onnistunut johdattamaan joukkuetta heittopelillä eteenpäin kovinkaan mallikkaasti.

Molemmat joukkueet pelaavat kotona ensi lauantaina. Ghosthunters isännöi sarjajohtaja Trojansia kierroksen huippuottelussa. Falcons kohtaa voitottoman Bulldogsin Kankurin liikuntapuistossa.

Lue myös

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *