Vienna Vikings vei Eurobowlin

jefumaster 7.7.2013 0:19 Ei kommentteja

Viime kaudella Calanda Broncoille Eurobowlissa taipunut Vienna Vikings palasi takaisin mestarin pallille. Lauantai-illan ottelussa Swarco Raiders kukistui lukemin 37-14.

Wieniläiset saalistivat Eurobowln haltuunsa nyt viidennen kerran. Joukkuetta voidaan pitää kaikkien aikojen menestyneimpänä eurooppalaisena seurajoukkueena. Kolmen voiton joukkueita ovat lauantaina tappion kärsineen Raidersin lisäksi Bergamo Lions ja Hamburg Blue Devils. Suomalaisjoukkueista Eurobowlin ovat voittaneen Vantaan Taft vuonna 1986 ja Helsinki Roosters vuonna 1988.

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi