Jatkuu Trojansin voittoputki?

Gridiron Staff 5.7.2013 18:18 3 kommenttia

(4-0)

(2-2)

07.07.2013 klo 14:00 Turku

Kaikki ottelunsa tällä kaudella voittanut Turku Trojans päättää runkosarjan ensimmäisen puolikkaansa kohtaamalla Tampere Saintsin.

Sarjan lähestyessä puoliväliään Trojans johtaa sarjaa turvallisen tuntuisella marginaalilla. Muut joukkueet ovat pelanneet ristiin, ja sarjataulukkoa vilkaisemalla voisikin kuvitella Trojansin hallitsevan sarjaa mielin määrin. Joukkue on kuitenkin joutunut kaksi kertaa todella tiukille. Avausottelussaan joukkue tarvitsi tasoituksen viimeisen neljänneksen viimeisellä sekunnilla, ennen kuin jatkoaikavoitto Nokia Ghosthuntersista irtosi. Neljän pisteen kotivoitossa Oulu Northern Lightsia vastaan joukkue oli pitkään tappioasemassa. Päävalmentaja ja pelinrakentaja Stan Bedwellin Trojans lähtee kuitenkin selvänä suosikkina Saints-otteluun.

Tampere Saintsin kaksi voittoa tällä kaudella ovat tulleet sarjanousija Hyvinkää Falconsista sekä sarjan perää pitävästä Sipoo Bulldogsista. Viime viikonloppuna joukkue kärsi selkeän tappion Nokia Ghosthuntersille. Trojansia vastaan joukkue luottaa tuttuun reseptiin, jossa hyvin koko kauden juosseelle Matti Airaksiselle pyritään luomaan juoksuväyliä. Pelinrakentaja Ryan Burgess tavoittelee heitoillaan pääasiassa Henri ja Ilari Lainetta. Trojansin Aki Jonesilla vahvistuva puolustuksen linja pyrkii tukkimaan puolustuksen keskustan ja siten pakottamaan vieraansa heittämään palloa. Alkukauden perusteella Saintsin on saatava juoksupeliään kulkemaan, mikäli voitosta halutaan taistella. Toisekseen joukkueella ei ole varaa tarjota kotijoukkueelle kolmen maalin etumatkaa jo ensimmäisellä puoliajalla, joten puolustuksen on terästäydyttävä melkoisesti.

Lue myös

Kommentoi

  • Jatkuu.

  • Ei antanut Saints Trojanssille kolmen maalin etumatkaa ekalla puoliajalla, vaan 6 maalin etumatkan.
    Peli taisi olla selvä jo noin kahden minuutin jälkeen.
    Jossain vaiheessa Turku tullee häviämään yhden ottelun tällä kaudella, se jolle se häviää sen on vahvoilla kakkoseksi sarjassa. Kuitenkin siis vakuuttavaa menoa ja rutosti hauskoja tilanteita Turun pojat tarjoilee kentällä!

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *