Stokes kolmoskierroksen kuningas

Gridiron Staff 3.7.2013 10:58 Ei kommentteja

Pääosin ennen juhannusta pelatun kolmannen kierroksen tähdet on nyt julkaistu. Kierroksen kuninkaan arvonimen vei tuttu mies.

Vaahteraliigan kolmas kierros tarjosi ennen juhlapyhiä kolme vauhdikasta ottelua, jotka kaikki päättyivät kotivoittoon. Kierros täydentyi lauantaina, kun Crocodiles isännöi Vantaan TAFT:a Jouppilanvuorella.

Seuraamme pelaajien tähtikertymiä läpi kauden. Ottelukohtaisten tähtien lisäksi valitsemme jokaiselta ottelukierrokselta kierroksen kuninkaan! Kuninkaan arvonimestä pelaaja tienaa vielä ylimääräiset kaksi tähteä.

Wolverines – 69ers

Stephen Stokes (WOL) Yksi kauden tähän mennessä ylivoimaisimmista yksilösuorituksista pakotti joukkueensa vihdoinkin taas voittamaan Vaahteraliigassa. Stokes juoksi yli 200 jaardia ja heitti satasen päälle paikaten sivurajalla kannustanutta Cedric Johnsonia tuloksekkaasti.
Kalle Da Silva (WOL) Da SiIlva on nousemassa jälleen kerran liigan taklaajatilaston kärkikahinoisin. 69ersin juoksupainotteinen hyökkäys tarjosi liikkuvalle linebakkerille riittävän määrän riistaa ottelun ykköstaklaajan paikan saavuttamiseen.
Charles McCrea (69R) Sixtarien nopea keskushyökkääjä pääsi murtautumaan pariin kertaan pitkille pakomatkoille Velodromin betoninurmella. Nosti joukkueensa puoliaikajohtoon ja piti hetken sarjanousijan toivoa yllä taistelussa avauspisteistä.

Butchers – Jaguaarit

Ville Kurvinen (BUT) Butchersin hyökkäyksen hahmo oli jälleen kolme maalia tehnyt Ville Kurvinen. Puolustuksilla on ollut todellisia vaikeuksia pysäyttää laitahyökkääjää molemmissa hänen pelaamissaan otteluissa. 10 kiinniottoa ja 205 jaardia kertovat kaiken oleellisen.
Bill Ashburn (BUT) Ashburn löysi jälleen vireen heikommin menneen Indians-ottelun jälkeen. Levitti palloa viidelle laiturille hyvällä prosentilla.
Tero Kontiainen (BUT) Kontiaisen johtama puolustus piti Jaguaarit tehokkaasti nollilla. Johti taistelua yhdeksällä taklauksellaan, joista 2,5 aloituslinjan takana.

Roosters – Indians

Roni Salonen (ROO) Nuori tukimies keräsi intiaanijahdissa valmentajansa kiitoksen ja taklaajatilaston paalupaikan ollen mukana peräti 14 kertaa pysäyttämässä vastustajan vaaralisia amerikkalaisia.
Robert Johnson (ROO) Harvemmin kolmen neljänneksen pelaamisella pääsee mukaan ottelun tähtikolmikkoon mutta tällä kertaa tämä on pakollisa. pelinrakentaja Johnson oli roolissaan ylivoimainen pelaaja kentällä heittäen 5 touchdownia kovalla onnistumisprosentilla. Useampikin olisi syntynyt jos olisi saanut pelata loppuun.
Emil Westrin (ROO) Kukonpoikien ruotsalais-tukimies on pelannut tasaisen alkukauden ollen kaikissa otteluissa yksi joukkueensa avainpuolustajista. Indiansia vastaan hyvät otteet jatkuivat ja taklausvarman miehen hyvät otteet tarttuivat myös rinnalla pelanneisiin punapaitoihin.

Crocodiles – TAFT

Jocques Crawford (CRO) Crawford jatkoi vakuuttavaa menoaan pinkomalla jälleen yli 150 jaardia ja kolme touchdownia. Crocodilesin hyökkäyksen linja on saanut pelinsä kulkemaan viimeisessä kahdessa ottelussa – ja se näkyy.
Stacey Thomas (CRO) Thomas raatoi molempiin suuntiin maininnan arvoisesti. Hyökkäyksessä syntyi hienot 122 jaardia, ja puolustuksessa voimakas takapuolustaja piti huolen siitä, ettei TAFT päässyt yllättämään.
Miro Kadmiry (TAFT) Kadmiry piti joukkuetta mukana pelissä vaikeasta alusta huolimatta. Jakoi palloa tasaisesti kuudelle eri vastaanottajalle.

Kierroksen kuningas

Stephen Stokes – Helsinki Wolverines

Pelinrakentaja Cedric Johnsonin puuttuminen ei haitannut Wolverinesia ottelussa 69eria vastaan. Stokes otti jälleen joukkueen harteilleen, kuten niin monta kertaa aikaisemminkin.

Gridiron All-Stars 2013

 • 8 – Andre Privott
 • 7 – Jocques Crawford
 • 6 – Chaz Thompson
 • 5 – Ville Kurvinen
 • 5 – Stephen Stokes
 • 5 – Micky Kyei
 • 5 – Miro Kadmiry
 • 5 – Robert Johnson
 • 3 – Alexander Kuronen
 • 3 – Roni Salonen
 • 2 – Eero Hiltunen
 • 2 – Kalle Da Silva
 • 2 – Stephen Peyton
 • 2 – Stacey Thomas
 • 2 – Bill Ashburn
 • 2 – Demetrius Cody
 • 2 – Sebastian Karbin
 • 2 – BJ Bell
 • 2 – Vincent Pervis
 • 1 – Emil Westrin
 • 1 – Tero Kontiainen
 • 1 – Charles McCrea
 • 1 – Patrik Yli-Kujala
 • 1 – Terrell Jackson
 • 1 – Josef Saker
 • 1 – Akseli Olin
 • 1 – Juuso Mäkinen

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *