Wolverines vahvistaa hyökkäystään laiturilla

jefumaster 1.7.2013 17:55 Ei kommentteja

Odotuksia heikommin kautensa aloittanut Helsinki Wolverines vahvistaa hyökkäystään. Maanantaina joukkueen vahvuuteen liittyy kanadalainen Jordan Brescacin.

24-vuotias Jordan Brescasin on kanadalaisen University of Windsorin tähtilaitahyökkääjä jonka otteet yliopistokentillä johtivat kutsuut CFL joukkue Hamilton Tiger-Catsin harjoitteluvahvuuteen. Windsorin kausiensa ainana Brescacin rikkoin useampiakin joukkueensa kiinniottoennätyksiä. Yliopistojoukkueen päävalmentaja Joe D’Amore kehuu paikallislehden artikkelissa estoitta tähtipelaajaansa:

– Despite everyone knowing we’re throwing to him, he still makes the catches

Brescacin tuo Wolverines laitahyökkääjistöön kaivattua kokoa sekä pallovarmuutta. Ahmat menettivät EFL-peleissä mukana olleen kaksimetrisen sveitsiläisen Cedric Charpillozin liigakauden alla Saksaan. Päävalmentaja Mark Garza kertoo kanadalaisen roolista Gridiroille näin:

– We were missing that tall target that we can move around and start doing some mismatch personal.

Brescasin omistaa kanadan passin ohella italialaisen matkustusasiakirja ja on näin Wolvojen toinen italialais-kanadalainen pelaaja Robert Schaper-Kotterin rinnalla.

Tutustu myös

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *