Trojans jatkaa tappioitta – Bedwell tyytyväinen alkukauteen

Tuomo Tomperi 1.7.2013 16:01 Ei kommentteja

(0-4)

00

(4-0)

71
1 2  
0 0 0
49 22 71

29.06.2013 klo 14:00 Sipoo

Ykkösdivisioonan sarjajohtaja otti odotetun voiton Sipoo Bulldogsista liki näytöstyyliin. Loppulukemat eivät jättäneet tilaa arvailuille.

Voitosta voittoon tällä kaudella kulkenut turkulaisryhmä näytti heti ottelun alkajaiksi isännilleen, että ottelun voitto matkaisi Turkuun. Stan Bedwell, Joonas Andersson ja kumppanit ratkaisivat ottelun käytännössä jo ensimmäisellä neljänneksellä. Seitsemän maalia ennen puoliaikaa tehnyt Trojans vyöryi Bulldogsin yli laajalla rintamalla.

Hyvä alku kauteen on olult Trojansille osittain odotettu, mutta Turussa osataan silti ottaa irti tappiottomasta alkukaudesta. Päävalmentaja Bedwell kertoo, että joukkue on keskittyneessä tilassa ja tyytyväinen tähänastiseen. Bedwellin mukaan hyvällä alulla ei ole kuitenkaan merkitystä, jos joukkue ei pysty voittamaan elokuussa.

– Lähestymme tilannetta yhdet harjoitukset kerrallaan, yksi matsi kerrallaan. Teemme töitä tullaksemme paremmiksi joka päivä, oli se sitten salilla, harjoituskentällä tai ottelussa. Meillä on yhä paljon parantamisen varaa.

Bedwell ja Joonas Andersson ovat hoitaneet pelinrakentajan tehtäviä toistaiseksi kahdestaan. Päävalmentaja Bedwell ei halunnut lähteä spekuloimaan sillä, jatkuuko sama meno myös jatkossa. Tärkeintä valmentajan mukaan on toimia siten, mikä on parhaaksi joukkueelle.

– Joonas on joukkuepelaaja ja on tehnyt hyvää työtä laitahyökkääjän paikalla tähän asti. Hän on kuitenkin aina valmis johtamaan joukkuettamme myös pelinrakentajan paikalta. Pelimme kulkee tällä hetkellä hyvin. Jatkossa teemme yhä sen, mitä tarvitaan voittoon.

Aiemmin kaudella uutisoitu vahvistus Aki Jones ei pelannut Sipoo Bulldogsia vastaan. Valmennukseen keskittynyt Jones on yhä karenssissa, sillä hänen lisenssiasiansa saatiin selvitettyä vasta joukkueen kauden toisen ottelun jälkeen. Jones nähdään kuitenkin tositoimissa ensi sunnuntaina Tampere Saintsia vastaan.

– Aki on tehnyt todella hyvää työtä puolustuksen linjan valmennuksessa. Nyt hänen on aika näyttää kaikille, mihin hän pystyy kentällä.

Bulldogsin alkukausi on ollut murheellinen, mutta joukkue ei anna heikon menestyksen kentällä masentaa. Bulldogsin otteluraportin mukaan joukkue sai jälleen lauantain ottelusta tärkeää kokemusta tulevia kamppailuja varten. Tappiolukemista huolimatta päävalmentaja Mikko Ranta-aho on ollut tyytyväinen joukkueen pelaajien asenteeseen ja intensiteettiin.

Lue myös

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *