Steelers voittoon Panthersista

Tuomo Tomperi 1.7.2013 16:43 4 kommenttia

(2-1)

76

(0-3)

00
1 2  
41 35 76
0 0 0

29.6.-1.7.2013

Lauantaina Väinölänniemellä pelatussa ottelussa ei tarvinnut jännittää ottelun voittajaa. Kuopio Steelers vei kotiavauksessaan Päijät-Häme Panthersia mielin määrin lukemin 76-0.

Steelers Pelinrakentajana pelannut Mikko Soininen avasi pistetehtailun syöttämällä pallon Sami Kuosmaselle kuuden pisteen arvoisesti. Myös Steelers-puolustus ja erikoisjoukkueet olivat lauantaina vireessä, sillä peräti viisi maalia syntyi joko potkupeleistä tai puolustuksen toimesta. Keskushyökkääjänä ja tukimiehenä pelannut Mikko Aspinen teki yhteensä neljä maalia, joista kolme hyökkäyksessä.

Steelers on ottanut nyt kaksi voittoa peräjälkeen avausottelun tappion jälkeen. Panthers ja Wolverines II ovat kaatuneet yhteismaalein 95-0. Joukkue on keskittynyt karsimaan Sun City -ottelussa nähtyjä virheitä. Hyökkäyksen koordinaattorin Andy Bezairen ohjastama option-hyökkäys on kahdessa viimeisessä ottelussa alkanut tuottamaan tulosta. Steelers-leirissä uskotaan, että joukkueen peli ainoastaan paranee, mitä pidemmälle kaudella edetään. Ensi viikonloppuna joukkue kohtaa paikallisottelussa Mikkeli Bouncersin, joka on Steelersin tapaan voittanut tällä kaudella Panthersin ja hävinnyt Hanko Sun Citylle.

Lue myös

Kommentoi

  • Lopputulos mairittelee Steelersiä. Lahden porukka teki aivan käsittämättömän määrän ajatusvirheitä, varsinkin spessuissa. Taisi otteluun valmistauminen olla jäänyt puolitiehen.
    Toki meidän ukot oli 100-0 parempia, mutta kyllä tuo panthersin hyökkäys välillä väläytteli ihan mukavasti.
    Toivottavasti saisivat porukkaan mukaan kokemusta, näyttää olevan jengi nykyisellään täynnä 1-2 vuotta pelanneita.

  • Ei kyllä voi puhua väläyttelystä, kun paras peli oli qb-sneak. Rissut vois vaikka harjoitella ottaa palloa kiinni. Nyt tuli enemmän inttereitä kuin catchejä, että silleen.

  • Ilmeisesti Lahdessa pelaa ainakin yksi hyvä pelaaja?

  • Sitä tarkoitinkin väläyttelyllä, että potentiaali olis ollut isoihinkin peleihin mutta rissut pelasi todella laiskasti. Odotin kyllä paljon parempaa peliä pantie…panthersilta.