Ghosthuntersille kolmas perättäinen voitto

Tuomo Tomperi 1.7.2013 20:43 Ei kommentteja

(3-2)

42

(2-2)

27
1 2  
28 14 42
13 14 27

29.06.2013 klo 15:00 Nokia

Nokialaisjoukkue on noussut hankalan alkukauden jälkeen divisioonan kakkospaikalle. Päävalmentaja Lilja kiittelee joukkueen asennetta.

Nokia Ghosthunters otti paikallisottelussa kiinnityksen maakunnan herruudesta lukemin 42-27. Voiton takuumiehenä hääri neljä maalia tehnyt amerikkalaisvahvistus Jarrod Williams. Ghosthunters avasi 28-6 -johdon ensimmäisellä puoliajalla, eikä antanut Saintsin enää kuroa johtoa kiinni. Ghosthunters oli valmistautunut hyvin otteluun myös mentaalipuolella, eikä paikallisotteluille tyypillistä ylilatautumista näkynyt. Päävalmentaja Rami Liljan mukaan kotijoukkueen pelistä huokui vapautunut ja positiivinen tunnelma ennen ottelua ja sen kuluessa.

– Ottelu oli alusta loppuun mielestäni siisti, hyvätasoinen jenkifudis peli jossa riitti jännitettävää loppuun asti. Kapteenien rooli joukkueessa korostui otteluun valmistautuessa ja he omalta osaltaan pitivät huolen siitä, että homma pysyi “näpeissä”, Lilja kertoi.

Lilja kehui onnistujina erityisesti hyökkäyksen linjaa ja laitahyökkääjiä. Liljan mukaan hyökkäyksen koordinaattori Kari Titola on tehnyt erinomaista työtä hyökkäyksen pelisuunnitelmien kanssa ja saanut täten hyökkäyksen toimimaan mainiosti kauden ensimmäisissä peleissä.

– Pelinrakentaja Lari Siitonen on osoittanut olevansa mies paikallaan ja johtanut hyökkäystä kentällä kiitettävällä teholla. Ottelussa myös erikoisjoukkuepelaamisemme oli erinomaisella tasolla ja saimme mm. kickoff-palautuksissa kaksi kertaa pallon itsellemme. Puolustuksen puolella pelaajat tekivät kaikkensa, mutta pelaaminen oli hieman epätasaisempaa – hyviä suorituksia seurasi usein huono suoritus. Onnistuimme kuitenkin pitämään vaarallisen Saints-hyökkäyksen 27 pisteessä ja ottamaan voiton ottelussa.

Ghosthunters on parantanut peliään kauden edetessä. Joukkue joutui kauden avausotteluun varsin heikoista lähtökohdista, sillä talviharjoitteluolosuhteet Nokialla eivät ole parhaasta päästä. Seura tekee jatkuvasti työtä kaupungin kanssa asian parantamiseksi, mutta toistaiseksi Ghosthunters pääsee harjoittelemaan joukkuepeliä kunnolla vasta lumien lähdettyä. Päävalmentaja Lilja kertoo, että kauden aikana joukkueen toiminta on kehittynyt paljon. Lilja pitää joukkueen henkistä tilaa erittäin hyvänä.

– Olen erittäin tyytyväinen pelaajien omaan panokseen ja vastuunottamiseen pelin ja joukkueen kehittämiseksi. Erityisesti joukkueen kapteenit Siitonen, Rantanen, Virtanen ja Madsen ovat kiitettävästi johtaneet joukkuetta omalla esimerkillään. Olen henkilökohtaisesti oppinut tähän mennessä äärettömän paljon näiltä pelaajilta ja Nokian organisaatiolta ja omalle valmentajan polulleni on auennut paljon uusia väyliä ja ajatuksia näiden sotureiden kanssa.

Lue myös

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *