Crocodiles nousi jaetulle kakkospaikalle

Gridiron Staff 1.7.2013 21:08 Yksi kommentti

(2-1)

27

(2-1)

13
1 2  
7 20 27
0 13 13

29.06.2013 klo 16:00 Seinäjoki

Keskushyökkääjä Jocques Crawford johdatti Crocodilesin kotivoittoon vierailevasta Vantaan TAFT:sta. Ottelu ratkesi vain hetkeä ennen loppua.

Crocodilesin päävalmentaja Charles Rifenbark oli erityisen tyytyväinen joukkueensa puolustuspeliin. Rifenbarkin mukaan puolustus teki ottelussa vain kaksi virhettä, joista molemmista rokotettiin. Joukkueen amerikkalaisvahvistus Stacey Thomas pelasi ottelussa poissaolojen vuoksi molempiin suuntiin, ja keräsi päävalmentajan kiitokset. Thomasin saldoksi hyökkäyksessä jäi 122 jaardia ja touchdown.

– Stacey teki hyvää työtä tänään. Hän on pelaaja, jonka haluat nähdä missä tahansa kentällä.

Keskushyökkääjä Crawford kertoi joukkueen videohaastattelussa, että pelin alku oli joukkueelle hankala, olihan joukkue ollut tauolla kesäkuun kahdeksannesta lähtien.

– Toisella puoliajalla pelasimme hyvin. Teimme muutoksia sen mukaan, mitä TAFT teki puolustuksessa. Kun toimme lisää isoja blokkaajia kentälle, vastustajalla oli vaikeuksia pysäyttää meitä.

Tappiosta huolimatta TAFT:n päävalmentaja J-P Kuusisto oli kohtuullisen tyytyväinen joukkueen esityksiin.

– Tämä osoittaa, että meillä on todellinen mahdollisuus voittaa tämän tasoisia joukkueita kun pelaamme omaa peliämme. Tänään emme pelanneet omaa peliämme loppuun asti, Kuusisto kertoi joukkueen otteluraportissa.

Ottelusta on saatavilla runsaasti hyvätasoista kuvamateriaalia. Marko Tuominiemen ja Samppa Toivosen ottamia kuvia löydät tästä ja tästä.

Katso myös

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *