Steelersille vakuuttava voitto Wolverines II:sta

Gridiron Staff 17.6.2013 19:59 Ei kommentteja

(0-1)

00

(1-1)

19
1 2  
0 0 0
10 9 19

14.-16.6.2013

Avauskierroksella yllättävän tappion kärsinyt Kuopio Steelers palasi voittojen tielle kukistamalla Helsinki Wolverines II:n

Täksi kaudeksi jälleen hieman nuorentunut Steelers otti kauden avausvoittonsa vakuuttavaan malliin. Pisteillä ei juhlittu, mutta Steelers-puolustuksen pysäyttäessä tehokkaasti Ahmojen etenemisen ei Wolverines II päässyt taistelemaan tehokkaasti ottelun voitosta. Steelersin keskushyökkääjä Jari Sinkkosen kaksi maalia riittivät mainiosti nollapelin pelanneelle puolustukselle. Steelers päihitti helsinkiläisjoukkueen myös viime kauden pudotuspeleissä.

– Hyökkäyksen linjan onnistuttua pystyimme liikuttamaan palloa hyvin eteenpäin. Vielä on kuitenkin paljon asioita joita tulee korjata jatkoa ajatellen, joukkueen aloittavaksi pelinrakentajaksi tälle kaudelle noussut Jukka Pietikäinen kertoi seuran sivuilla.

Steelersille voitto oli epäilemättä myös helpotus avauskierroksen tiukan tappion jälkeen. Joukkue jatkaa lohkonsa pudotuspelipaikan metsästystä kohtuullisista asemista. Kolmesta paikasta taistelee alkukauden perusteella vahvimmin Lappeenrannan Rajaritarit, Mikkeli Bouncers, Steelers ja Hanko Sun City.

Lue myös

Kommentoi