Royals vakuutti jälleen – nyt kaatui Bears

Gridiron Staff 17.6.2013 20:35 7 kommenttia

(0-2)

00

(2-0)

31
1 2  
0 0 0
24 7 31

14.-16.6.2013

Yhtenä ennakkosuosikkina II-divisioonaan lähtenyt Wasa Royals on kahden ottelun jälkeen ottanut suosikinviitan vahvasti itselleen.

Vaasalaisten puhtaaseen 0-31 -vierasvoittoon päättynyt ottelu tarjosi fyysistä jalkapalloa, jossa pääosaan nousi Royalsin vahva puolustuspeli. Joukkueen hyökkäys joutui huomattavasti kovempaan paikkaan kuin avauskierroksella Scorpionsia vastaan, mutta sai kuitenkin tehtyä tarvittavat pisteet keskushyökkääjä Tom Suosteen johdolla. Pelinrakentaja Juuso Saikko säesti hyvää juoksupeliä heitoillaan aika-ajoin tehokkaasti.

– Peli oli erittäin fyysinen ja uskon, että molemmat joukkueet tuntee sen luissaan muutaman päivän. Pori antoi meille erinomaisen opetuksen loppuunpelaamisesta ja fyysisestä pallosta. Ottelussa näkyi ja kuului useampaan otteeseen kovia niittejä, Royalsin päävalmentaja Seppo Evwaraye kommentoi seuran sivuilla.

Joukkueet kohtaavat mielenkiintoisesti toistamiseen jo kahden viikon kuluttua Vaasassa. Bearsin on saatava hyökkäyspelinsä tasoa nostettua kyetäkseen haastamaan vahvan Royalsin tuolloin sarjapisteistä. Viime kaudella ykkösdivisioonan runkosarjan voittanut Bears on vaarassa aloittaa kautensa kolmella tappiolla, sillä avauskierroksella Hämeenlinna Huskies oli parempi lukemin 14-10. Bearsin onnena on kuitenkin suotuisa lohkojako. Lohko 1:n viidestä joukkueesta kolme jatkaa pudotuspeleihin.

Lue myös

Kommentoi

  • Highlight video Bears -Royals pelistä. Made by Pori! https://docs.google.com/file/d/0B43t68npiJndanQtbFBkM1BrNVE/edit

  • Miten lohkojako on suotuisa porille jos 3/5 pääsee jatkoon porin mahdollisesti ollessa 0-3 lukemissa kahden viikon päästä? Ja kun katsoo niin porilla on vain 2 “helppoa” peliä tällä kaudella, koska pelaavat 2x vaasaa ja hämeenlinnaa vastaan muiden pelatessa 2x saloa ja väh. kerran raisiota vastaan… taitaa pori jäädä pleijareista ulos tänä vuonna…

  • Olisiko suotuisa lohkojako mahdollisesti sen takia että toisesta lohkosta neljä joukkuetta tippuu kolmosee?

  • Eikös Pori mene kolmen parhaan joukkoon kun voittaa Salon ja Raison. Hämeenlinna tai Vaasa ei varmaan niille mene häviämään. Uskallan väittää, että toisessa lohkossa Porilla olis ollut paljon paremmat saumat lohkovoittoon..

  • kyllä voin sanoa jos sanotaan että porilla olisi paremmat saumat lohkovoittoon toisessa lohkossa niin on p***ka puhetta. mitä olen pelejä katsonut ja videot peleistä mitä en ole katsonut niin Royals ainut vahva toisessa lohkossa ja Steelers ja ritarit toisessa…Siitä arpomaan kuka parantaa eniten peliä ja ottaa maljan kotiin mukaan.

  • Täysin toista mieltä, aika varma siitä että puolivälieristä menee jatkoon kaksi lohko I:n joukkuetta.
    No, se nähään sitten elokuussa kumpi oli oikeassa.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *