Ritarit jatkavat lohkokärjessä – Panthersille jälleen tappio

Gridiron Staff 17.6.2013 20:19 Ei kommentteja

(0-2)

00

(2-0)

36
1 2  
0 0 0
22 14 36

14.-16.6.2013

Kolmospelinrakentajallaan jälleen pelannut Rajaritarit on nostanut tasoaan selvästi viime kaudesta.

Viime kesänä erittäin nuori lappeenrantalaisjoukkue päihitti Panthersin kotonaan niukasti, mutta hävisi Lahdessa 43-20. Vaikka myös Panthers on parantanut viime kaudesta uuden päävalmentajansa johdolla, on Rajaritareiden nousu ollut vieläkin voimakkaampi. Sunnuntain ottelussa pisteet lähtivät Lappeenrantaan lukemin 0-36. Ritarijoukkue ei ole päästänyt kauden kahdessa avausottelussaan pistettäkään.

Avaimena lappeenrantalaisjoukkueen nousuun on ollut kasassa pysynyt joukkueen runko, muutama kokenut vahvistus sekä taidokas valmennus. Kaudella 2011 Vaahteraliigan välieriin selvinnyt joukkue on alkukauden perusteella jälleen oikealla tiellä.

Viime kaudella vain yhden voiton saalistanut Panthers laittoi avauksessaan Mikkeli Bouncersin tiukille, mutta avausotteluista on silti saldona vain kaksi tappiota. Kahden viikon päästä joukkue haastaa yhden lohkon suosikeista, Kuopio Steelersin.

Lue myös

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *