Itävaltalaiset joukkueet Eurobowl-finaaliin

jefumaster 17.6.2013 13:15 Ei kommentteja

Swarco Raiders ja Vienna Vikings ovat raivanneet tiensä Eurobowl-otteluun. Suomalainen Aappo Saloranta Broncojen ainoan touchdownin koppaaja.

Roostersin kanssa välieräpaikasta taistellut Swarco Raiders voitti viikonloppuna EFL-välieräpelissään hallitsevan Eurobowl-mestarin, sveitsiläisen Calanda Broncosin selvin lukemin 37-7. Sveitsiläisten ainoa touchdown kirjattiin viime kaudella Northern Lightseissa pelanneen Aappo Salorannan tiliin. Vuonna 2012 samat joukkueet kohtasivat semifinaalipelissaBroncojen mennessä tuolloin finaalin ja turnauksen voittoon.

Toisessa välieräottelussa Vienna Vikings murskasi saksalaisen Berlin Adlerin 41-17. Roosters hävisi oman ottelunsa Raidersia vastaan toukokuussa lukemin 52-13 ja suomalaislohkosta toisena jatkon päässyt Gold Diggers jäi Vikingsien jalkoihin selvästi 62 -3.

Eurobowl-ottelun lopullinen päivämäärä sekä pelipaikka ratkaistaan lähipäivinä EFAF:ssa. Ennen tuota Raiders ja Vikings ehtivät kohdata toisensa Itävallan liigan runkosarja ottelussa.

Tutustu myös:

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *