Ghosthunters voittoon Bulldogsista

Gridiron Staff 17.6.2013 19:30 Ei kommentteja

(2-2)

83

(0-3)

00
1 2  
54 29 83
0 0 0

15.06.2013 klo 15:00 Nokia

Voitto nosti nokialaisjoukkueen pudotuspeliviivan yläpuolelle ensimmäistä kertaa tälle kaudelle.

Ennakkoon suosikkina otteluun lähtenyt Ghosthunters näytti sipoolaisille joukkueen tämän hetken tasoeron voittaen ottelun 83-0. Ilman amerikkalaisvahvistustaan pelannut Bulldogsin pelinrakentajana toimi farmisopimuksen avulla TAFT:n pelinrakentaja Joel Alanen.

– Kaksi pistettä sarjataulukkoon oli tavoitteena ja se tavoite saavutettiin. Ottelu oli varsin epätasainen, mutta siitä huolimatta intensiteetti säilyi ottelun läpi ja ottelusta selvittiin ilman loukkaantumisia, Ghosthuntersin Rami Lilja kertoi joukkueen sivuilla.

Viikonlopun tulosten perusteella ykkösdivisioona on jakautunut nyt kolmeen leiriin. Sarjan kärkijoukkueet Ghosthunters, Oulu Northern Lights ja Turku Trojans ovat pelanneet keskenään tasaisia otteluita. Kärjen perässä tulee tasainen Hyvinkää Falconsin ja Tampere Saintsin parivaljakko, joista toinen selviää hyvällä todennäköisyydellä sarjan pudotuspeleihin. Alkukauden perusteella Sipoo Bulldogs on askeleen jäljessä sarjan muita joukkueita. Bulldogsin kolme tappiota ovat tulleet suurinumeroisesti Falconsia, Saintsia ja nyt Ghosthuntersia vastaan.

– Kokemusta on myös haettava peleistä, silläkin uhalla että se näkyy tulostaululla, Bulldogsin päävalmentaja Mikko Ranta-aho kertoo seuran sivuilla.

Lue lisää

Kommentoi