Butchersille kotivoitto – Jaguaarit yhä nollilla

Gridiron Staff 17.6.2013 15:46 Ei kommentteja

(2-1)

40

(0-3)

00
1 2  
20 20 40
0 0 0

16.06.2013 klo 18:00 Porvoo

Porvoon Butchers palasi voittokantaan Jyväskylän Jaguaarien kustannuksella lukemin 40-0.

Toisella kierroksella hieman yllättäen Kouvola Indiansille hävinnyt Butchers päihitti vieraansa sunnuntaina kaikilla pelin osa-alueilla. Clinton Grahamin puuttuminen ei juuri hidastanut Butchers-hyökkäystä, joka sai erinomaista tukea loistavasti pelanneelta puolustukselta. Butchers pakotti vieraidensa pelinrakentajan Evan Mozzochin useisiin virheisiin ja sai pidettyä myös ahnaasti juosseen Josef Sakerin lopulta kurissa. Hyökkäyksessä joukkueen ykköstähti oli jälleen loistavaa kautta pelaava Ville Kurvinen, joka koppasi toista viikonloppua perätysten kolme touchdownia.

Lopputulos oli alkukauden perusteella hieman yllättävä, koska molemmat joukkueet olivat pelanneet tasaisen kamppailun yhteistä vastustajaa Kouvola Indiansia vastaan. Sunnuntain ottelun perusteella näyttääkin, että joukkueet ovat juhannustaukolle lähtiessä matkalla eri suuntiin. Jaguaarien hyökkäystehot ovat kadonneet ottelu ottelulta, eikä puolustus ole pystynyt pelastamaan joukkuetta alkukaudesta. Toisaalta varsinkin Butchersin puolustuspeli on vaikuttanut tällä kaudella varsin vahvalta.

Liigakausi jatkuu molempien joukkueiden osalta kolmen viikon kuluttua. Jaguaarit haastavat toistaiseksi tappiottoman Vantaan TAFT:n, jonka joukkue päihitti viime kaudella kotonaan lukemin 15-13. TAFT on kuitenkin esittänyt tähtilaiturinsa Andre Privott’n johdolla huomattavasti parantunutta hyökkäyspeliä. Butchers sen sijaan pääsee seuraavassa ottelussaan todelliseen testiin, kun vastaan asettuu yhä tappioitta jatkava mestarijoukkue Helsinki Roosters.

Lue myös

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *