Bouncersille kauden toinen voitto ECG:n kustannuksella

Gridiron Staff 17.6.2013 19:44 Ei kommentteja

(2-0)

24

(0-2)

16
1 2  
12 12 24
0 16 16

14.-16.6.2013

Mikkeli Bouncers otti kotonaan tärkeän voiton Helsinki East City Giantsista lukemin 24-16.

Bouncers siirtyi lauantaina pelatussa ottelussa selvään 18-0 -johtoon, ennen kuin vierailijoiden hyvä hyökkäyspeli ja kotijoukkueen virheet päästivät East City Giantsin takaisin peliin. Bouncers onnistui kuitenkin ottelun loppupuolella vielä kertaalleen maalinteossa, ja pisteet jäivät Mikkeliin. Avauskierroksen nihkeän Panthers-voiton jälkeen Bouncersille oli varmasti tärkeää saada hyökkäyspeliään kulkemaan.

Voitto on pudotuspelitaistelun kannalta Bouncersille varsin tärkeä. Yksinkertaisena sarjana pelattavan lohkon runkosarjassa pelataan vain kuusi ottelua. Kolmen joukkueen seitsemästä selvitessä pudotuspeleihin Bouncersilla on tässä vaiheessa kautta hyvät mahdollisuudet jatkaa pelejään myös runkosrajan jälkeen.

East City Giantsille tappio oli varsin karvas. Pudotuspelejä ajatellen joukkueen tilanne on jo kahden kierroksen jälkeen varsin tukala, sillä joukkue kärsi myös avauskierroksella tappion. Juhannustauon jälkeisessä Wolverines II -ottelusta Giants tarvitsee jo ehdottomasti sarjapisteitä.

Lue myös

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *