Maanantain ottelussa Roosters ja Indians

Gridiron Staff 15.6.2013 17:41 2 kommenttia

(2-0)

(2-0)

17.06.2013 klo 18:30 Helsinki

Viime kauden mestarijoukkue saa vastaansa kahdella voitolla kautensa aloittaneen sarjanousijan Kouvolasta. Jatkuuko Indiansin nousukiito?

Kouvola Indiansin kärsittyä karvaan tappion ykkösdivisioonan finaaliottelussa viime elokuussa ei Kouvolassa juuri juhlittu. 10 kuukautta myöhemmin joukkue pelaa Vaahteraliigaa ja kohtaa kolmannella kierroksella hallitsevan Suomen mestarin – tappiottomalla pelillä. Tälle kaudelle vahvasti panostanut Kouvola Indians on epäilemättä ollut alkukauden suurin yllättäjä – onhan joukkue tällä hetkellä vahvasti matkalla pudotuspeleihin.

Helsinki Roostersin ennakossa Indiansin päävalmentaja Kari Leivoja nosti esiin hyvän joukkuehengen ja valmistautumisen kauteen avaintekijöinä Indiansin hyvään alkukauteen. Joukkue on pystynyt valmistautumaan kauteen Kouvolan kaupungin hyvällä tuella. Harjoitteluolosuhteet Kouvolassa ovat olleet Leivojan mieleen. Joukkueen esityksistä valmentajaa ovat miellyttäneet amerikkalaispelaajien lisäksi puolustuksen linjan ja tukimiesten työskentely. Indians sai Butchersia vastaan luotua pelinrakentaja Bill Ashburnille painetta hyvällä linjamiesten ja tukimiesten yhteispelillä.

Roostersia vastaan Indians kohtaa kuitenkin aivan uudenlaisen haasteen. Hallitseva mestari on pystynyt tällä kaudella etenemään sekä juosten että heittäen. Alexander Kuronen on paikannut Henri Jussilan puuttumista kokoonpanosta tehokkaasti. Ei voidakaan enää välttämättä sanoa, että Roostersin päihittämiseksi tulee pysäyttää ainoastaan heittopeli. Butchersia vastaan Indians-puolustus pelasi kahta Ville Kurvisen nopeaa maalia huolimatta loisto-ottelun. Maanantaina selviää, miten hienosti alkukaudesta pelanneen Chaz Thompsonin johtama takapuolustus kestää nopeuteen ja ajoituksiin luottavaa Roosters-hyökkäystä vastaan.

Roostersin puheenjohtaja Jarmo Lahti ja Indiansin puheenjohtaja Mika Lindholm ovat sopineet yhteistä tarjouksesta Roostersin ja Indiansin kausikorttilaisille. Maanantaina Indiansin kausikortilla pääsee otteluun 5 eurolla ja vastaavasti 18.8 Roostersin kausikortilla pääsee 5 eurolla Indians-Roosters otteluun Kuusankosken stadionille.

Lue myös

Kommentoi

  • As always, you do a great job with this site.
    Please put Finnish players in the photos, the roosters, for example, have lots of good ones. And even though Kouvola has lots of imports, they still have more Finnish than foreign.
    Thanks and keep up the great work, your site is one of my favorites.

  • Kouvola vie!

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *