Cedric Johnson ei pelaa lauantaina

jefumaster 14.6.2013 7:39 Ei kommentteja

SAJL:n sivuilla julkaistun otteluennakon mukaan yllättäen liigan häntäpäähän jumittunut Helsinki Wolverines joutuu lähtemään tärkeään paikallisotteluun ilman pelinrakentajaansa Cedric Johnsonia.

Johnson loukkasi maanantain Taft-pelissä jalkaansa ja oli ottelun kuluessa jo hetken sivurajalla paikkailtavana. Johnsonin paikalla pelasi keskyshyökkääjä Stephen Stokes. Myös Stokes on ollut kauden liigapeleissä toipilaana. Stokes loukkaantui Vantaan ISS Stadionilla pelatussa EFL-sarjan ottelussa Johnsonin heittämän syötönkatkon jälkitilanteessa.

Pelinrakentajan menetys on mille tahansa joukkueelle suuri isku. Wolverinesin osalta menetystä voidaan pitää jopa dramaatisena, kun rosterin toipilaslista huomioidaan kokonaisuutena. Johnson ei ole onnistunut heittopeleissään joukkueen odottamalla tavalla, mutta Wolverinesin juoksujaardeista pelinrakentaja on tuottanut kauden kahdessa ensimmäisessä ottelusssaperäti 73%. Loukaantumislistan julkaisun myötä liigaottelun ennakkoasetelma laitetaan täysin uusiksi ja liiganousija 69ersille avautuu erinomainen tilaisuus avata pistetilinsa ensi kertaa Vaahteraliigassa.

SAJL:n ennakossa on Gridironin toiveiden mukaisesti listattu tarkemmin joukkueiden mahdollisten poissaolijoiden lista. Wolverinesin osalta lista on lohduttoman pitkä. Johnsonin lisäksi 14 miehen listalta löytyy hyökkäyksen avaavista pelaajista mm. Kamran Osman, Sebastien Sagne ja Tomi Pennanen. Helsinki 69ers avauspelin komeetta, Terrell Jackson on myöskin ilmoitettu epävarmojen pelaajien listalle.

Tutustu myös:

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi