Privott kakkoskierroksen kuningas

Gridiron Staff 11.6.2013 22:48 Ei kommentteja

Miro Kadmiryn uusi ykköslaituri johtaa myös kokonaispörssiä kahden kierroksen jälkeen.

Gridiron jatkaa myös tänä vuonna tähtipörssiä viime vuoden tapaan. Kierroksen All-Stars-valinnat pyritään julkaisemaan alkuviikon aikana. Seuraamme pelaajien tähtikertymiä läpi kauden. Lahjomaton valintaraatimme muodostuu Gridironin toimituksen jäsenistä.

Ottelukohtaisten tähtien lisäksi valitsemme jokaiselta ottelukierrokselta kierroksen kuninkaan! Kuninkaan arvonimestä pelaaja tienaa vielä ylimääräiset kaksi tähteä.

Roosters – Jaguaarit

Alexander Kuronen (ROO) Punakoneen hyökkäyslinja teki tilaa ja Kuronen käytti mahdollisuutensa täysimääräisesti onnistuen maalinteossa kahdesti. Puheet Roostersin juoksu-uhan puutteesta ovat historiaa.
Eero Hiltunen (ROO) Nuori takapuolustaja sai peliaikaa ja pelasi uransa parhaan pelin napsien kaksi syötönkatkoa tililleen. Katkojen lisäksi Hiltunen ehti useampaan kertaan oikea-aikaisesti estämään Jaguaari-heittojen perillemenon maahanlyönneillään.
Josef Saker (JAG) Ruotsalaiskeskushyökkääjä johti fyysisyydellään Jaguaarien kiriyritystä. Jätti varjoonsa joukkueen amerikkalaiskeskushyökkääjän. Vaikka suurin osa jaardeista syntyi yhdellä irtipääsyllä, tällä miehellä on asennetta vaikka muille jakaa.

TAFT – Wolverines

Andre Privott (TAFT) Laitahyökkääjä Privott oli kentän kuningas Tikkurilan illassa. Kaikki pelinrakentaja Kadmiryn heitot eivät olleet kauniita, mutta amerikkalainen ei piitannut tyylipisteistä. 199 jaardia ja kolme touchdownia kertoo miehen merkityksestä joukkueensa yllätysvoitossa.
Miro Kadmiry (TAFT) Maajoukkueen pelinrakentaja ei lannistunut vaikeasta alusta, vaan piiskasi hyökkäyksensä yhteen viimevuosien komeimmista kirivoitoista. Johti joukkuettaan myös sivurajalla esimerkillisesti.
Akseli Olin (TAFT) Vantaalaisten takapuolustaja muutti ottelun kulun syötönkatkollaan toisella neljänneksellä. Ilman tätä suoritusta vastustaja olisi voinut karata tavoittamattomiin. Oli hereillä myös muissa heittotilanteissa tehokkaasti.

Indians – Butchers

Chaz Thompson (IND) Indiansin Thompson ei häikäissyt tilastoillaan, mutta pelasi varmasti puolustuksen lukkona ja esti Butchersia hyökkäämästä jatkuvasti syvälle. Pelin ratkaissut syötönkatko oli vain kirsikka kakun päälle.
Ville Kurvinen (BUT) Kurvisen nopeus oli myrkkyä Indians-puolustukselle varsinkin toisella neljänneksellä, kun mies räväytti kaksi maalia peräjälkeen puolestakentästä. Butchers-hyökkäyksen ehdoton hahmo.
Vincent Pervis (IND) Liki yksinomaan puolustuksessa häärännyt Pervis oli joukkueensa ehdottomasti hanakin taklaaja.

Crocodiles – 69ers

Jocques Crawford (CRO) Herttaisesti “Jocceksi” Pohjanmaalla ristitty jenkkikeskushyökkääjä voi hyvinkin olla tämän kauden kovin laatuaan Suomessa. Vajaat 150 jaardia ja 4 TD:ta kertovat kaiken oleellisen.
BJ Bell (CRO) Ensimmäistä kertaa tällä kaudella kentällä esiintynyt Bell näytti, miksi hänet on hankittu Crocodiles-linjaan.
Juuso Mäkinen (CRO) Mäkinen oli Rodney Brownin ykköskohde yli 100 jaardillaan. Nuori Mäkinen voi ottaa loukkaantuneen Jarkko Suokkaan paikan Seinäjoen syvänä uhkana.

Kierroksen kuningas

Andre Privott – TAFT

Privott on sitä luksusta, mitä suomalaista pelinrakentajaa peluuttava joukkue voi hankkia. Kadmirylla on käytössään todellinen ykköskohde.

Gridiron All-Stars 2013

 • 8 – Andre Privott
 • 6 – Chaz Thompson
 • 5 – Micky Kyei
 • 4 – Miro Kadmiry
 • 4 – Jocques Crawford
 • 3 – Robert Johnson
 • 3 – Alexander Kuronen
 • 2 – Eero Hiltunen
 • 2 – Ville Kurvinen
 • 2 – Stephen Peyton
 • 2 – Demetrius Cody
 • 2 – Sebastian Karbin
 • 2 – BJ Bell
 • 2 – Vincent Pervis
 • 1 – Patrik Yli-Kujala
 • 1 – Terrell Jackson
 • 1 – Josef Saker
 • 1 – Akseli Olin
 • 1 – Juuso Mäkinen

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *