Crocodilesille selvä voitto sarjanousijasta

Gridiron Staff 10.6.2013 22:06 Ei kommentteja

(1-1)

46

(0-2)

15
1 2 3 4  
12 6 13 15 46
0 7 8 0 15

08.06.2013 klo 16:00 Seinäjoki

Crocodilesille voitto oli suuri parannus kauden avausotteluun. 69ersille toinen suurinumeroinen tappio antaa miettimisen aihetta.

Ottelusta odotettiin ennalta kotijoukkueen hallintaa, ja sitä myös saatiin. Sarjanousija 69ers ei pystynyt haastamaan isäntäjoukkue Crocodilesia sarjapisteistä. Jocques Crawford juoksi neljä touchdownia ja pelinrakentaja Rodney Brown onnistui huomattavasti avausottelua paremmin. Kotijoukkueen ensimmäisen puoliajan jälkeinen 11 pisteen johto kasvoi toisella puoliajalla kasvamistaan, kunnes tulostaulu näytti loppulukemia 46-15. Crocodilesin otteluraportti kertoo ottelun tapahtumista tarkemmin.

Crocodilesin päävalmentaja Charles Rifenbark ja puolustuksen koordinaattori Scott Rifenbark olivat ottelun jälkeen erittäin tyytyväisiä joukkueensa peliin. Puolustuksen parantuneet otteet sekä Jocques Crawfordin voimakas juoksupeli keräsivät suurimmat kiitokset. Puolustuksen linja sai erityiset kehut vanhemmalta Rifenbarkilta.

– 69ersilla oli hyvin samantyyppinen keskushyökkääjä kuin Porvoolla, Scott Rifenbark kertoi Crocodiles-videolla.

– Pidimme kuitenkin vastuualueistamme kiinni ja pelasimme todella hyvää puolustusta. BJ Bellin mukaantulo teki suuren eron (Butchers-peliin verrattuna). Rangaistusten pienempi määrä auttoi myös todella paljon.

69ers on nyt aloittanut historiallisen debyyttikautensa kahdella selvällä tappiolla. Joukkue päihitti I-divisioonan finaaliottelussa Kouvola Indiansin selvästi, mutta sen jälkeen voittoja on ottanut vain runsaasti vahvistuksia hankkinut Indians. 69ers lähti liigakaudelle rohkeasti ilman suurta vahvistusmäärää, mutta tulokset eivät ole toistaiseksi mairitelleet. 69ersin päävalmentaja ja pelinrakentaja Jason Thomas kertoo, että alkukausi on ollut joukkueelle opettavainen.

– Joukkueelle selviää parhaillaan, mistä se on tehty. Meillä on hyvä joukkue, mutta isojen pelien tekemisen sijaan olemme vain sallineet niitä, Thomas toteaa.

– Pelin taso on luonnollisesti tänä vuonna kovempi. Heittopelimme parantamiseksi minun tulisi penkittää itseni, Thomas pyörittelee päätään.

Katso myös

Kommentoi