Rajaritarit jätti ECG:n nollille

Tuomo Tomperi 9.6.2013 17:12 Ei kommentteja

(1-0)

20

(0-1)

00
1 2  
6 14 20
0 0 0

8.-9.6.2013

Ilman pelinrakentaja Juho Väisästä pelannut kotijoukkue otti voiton vierailevasta helsinkiläisjoukkueesta lukemin 20-0.

Lauantain ottelu oli pitkälle puolustusten juhlaa. Kolmospelinrakentaja Tuomas Rasilaisen johtama hyökkäys sai kuitenkin tuettua vahvaa lappeenrantalaispuolustusta siinä määrin, että pisteet jäivät itään. Suurin uutinen on kuitenkin se, ettei kenties kakkosen parhaaksi pelinrakentajaksi arvioitu Juho Väisänen pelaa tällä kaudella. Rajaritarien seuran puheenjohtaja Timo Kauppi kertoo, että loukkaantuminen on peräisin jo viime vuodelta.

– Väisänen loukkaantumisherkkyys ei ole poikkeuksellinen, vaan kyse on viime vuonna ensimmäisessä ottelussa saadusta late hit/syöttäjään törmääminen-tilanteesta Mikkelissä. Väisänen makasi tuolloin jo maassa, kun hänen polveensa törmättiin, joten kenen tahansa polvi pettää tuolloin, Kauppi kommentoi.

Rajaritarien pelinrakentaja tänä vuonna on Miro Aarrevuo, joka on aiemmin toiminut Väisäsen varamiehenä. Aarrevuo on kuitenkin sivussa joukkueesta kesätaukoon saakka, joten myös seuraavassa joukkueen ottelussa nähdään Rasilainen pelinrakentajana.

– Oman näkemykseni mukaan Aarrevuo aloittaisi 10 joukkueessa II-divisioonassa. Joukkueemme tavoittelee edelleen playoff-paikkaa, ja pelaajatilanne on normaali. Eilisestä Giants-ottelusta puuttui kuusi aloituksen pelaajaa työ- ja matkustusesteiden vuoksi, Kauppi summasi.

Lue myös

Kommentoi