Ghosthunters kohtaa Northern Lightsin kotiavauksessaan

Gridiron Staff 6.6.2013 13:46 Ei kommentteja

(0-2)

(2-0)

08.06.2013 klo 17:00 Nokia

Nokia Ghosthuntersin kauden kotiavaus potkaistaan käyntiin kello 17.00 tulevana lauantaina Nokian Keskuskentällä.

Ghosthunters ja Northern Lights ovat kohdanneet tällä kaudella jo kertaalleen. Tuolloin Oulussa jossa kotijoukkue Northern Lights otti voiton lukemin 25-23.

Molemmat joukkueet ovat pelanneet kauden avausottelun jälkeen yhden ottelun. Nokialaiset kävivät Turussa toteamassa Trojansin olevan parempi jatkoajan jälkeen lukemin 22-16. Northern Lights matkustaa Pirkanmaalle tällä kaudella jo toista kertaa. Lightsin ottelu Tampere Saintsia vastaan päättyi vierailijoiden voittoon lukemin 7-37 varsin erikoisten vaiheiden jälkeen.

Lähtökohdat otteluun ovat joukkueissa varsin erilaiset. Oulu porskuttaa kahden ottelun voittoputkessa ja sijoittuu sarjataulukossa neljällä pisteellä kärkeen. Ghosthunters puolestaan on kärsinyt kaksi niukkaa tappiota ja sijoittuu I-divisioonan tämän hetkisessä kunniataulukossa pahnanpohjimmaiseksi. Kun sarjataulukossa komeilee vielä rangaistus syksyn liittokokouksen poissaolosta, on Ghosthuntersin pistesarakkeessa erikoinen miinusmerkkinen lukema -2. Tämä asia ei kuitenkaan vaikuta otteluun valmistautumiseen Ghosthuntersin näkökulmasta. Odotettavissa on erittäin mielenkiintoinen ottelu kahden hiljattain toisensa kohdanneen joukkueen välillä, josta ei varmasti tule puuttumaan vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Ghosthuntersin päävalmenta Rami Lilja valaisee tulevan ottelun lähtökohtia ja pelisuunnitelmaa seuraavasti:

– Otteluun valmistautuminen on sujunut ihan normaalin kaavan mukaan scoutin ja pelisuunnitelman laatimisen kautta. Olemme kohdanneet Oulun jo kertaalleen tänä vuonna kauden avausottelussa ja tuon ottelun pelisuunnitelma on ollut pohjana tähänkin otteluun valmistautumisessa, Lilja kommentoi.

– Oululla on laadukkaita pelaajia rosterissaan joiden kanssa meidän pitää olla koko ottelun ajan tarkkana. Heidän hyökkäyksessään pelinrakentaja Zander McKean on päässyt varmasti rytmiin paremmin kiinni ja Mika Nissinen kantaa vastuun maata pitkin. Laitahyökkääjäosasto on laadukas Dennis Okholmin johdolla. Oulun puolustuksen johtohahmoina häärivät Lauri Parviainen ja Antonio Harris. Meillä tulee olemaan kova työ Oulun voittamisessa, mutta uskomme ehdottomasti mahdollisuuksiimme ja siihen, että pystymme hyödyntämään meille tarjotut mahdollisuudet ottelun aikana. Tässä vaiheessa keskittyminen on vain ja ainoastaan tähän otteluun ja erilaisten runkosarjan voitto- skenaarioiden rakentaminen tai niistä puhuminen on ennenaikaista ja turhaa. Toivottavasti kotiyleisömme löytää Keskuskentälle sankoin joukoin ja tuo sitä kautta kentälle sen kuuluisan 12. pelaajan!

Northern Lightsissa laitettiin avausottelun perusteella merkille, että kauden 2013 Ghosthunters pystyy myös heittämään palloa. Jarrod Williams ja Henri Holopainen tekivät Oulussa tuhojaan. Merkittyjä miehiä löytyy nokialaishyökkäyksestä lisääkin, joten pelkästään kahden miehen pysäyttäminen ei Ghosthuntersia vastaan riitä. Pelinrakentaja Lari Siitonen on osoittanut heittokäden toimivan sekä Northern Lightsia että Turku Trojansia vastaan.

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *