Crocodiles saa vahvistusta puolustukseen?

jefumaster 6.6.2013 20:48 Yksi kommentti

Brittiläinen puolustuksen linjapelaaja Edward Cheadle on kertonut Europlayers-sivuilla solmineensa pelaajasopimuksen Seinäjoki Crocodilesin kanssa.

Seinäjoelle suuntaava linjamies pelasi talven ja kevään aikana Birmingham Lionsin korkeakoulujoukkueessa. Lions voitti BUCS:n finaalipelissä Wolverinesissa pelaavan Ari Halldorrsonin Hertfordshire Hurricanesin niukasti 17-14.

Crocodiles on määrätietoisesti hankkinut täydennystä puolustuksen linjaansa. Tulevana viikonloppuna joukkueessa debytoi ensimmäisellä kierroksella karenssissa ollut yhdysvaltalainen BJ Bell. Satakiloisen  ja 188 senttisen Cheadlen ei odoteta pelaavan vielä 69ersia vastaan.

Crocodiles ei ole sivuillaan vahvistanut Cheadlen julkaisemaa sopimusta

Lue myös: Edward Cheadlen Europlayers-profiili

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *