Gridironin tähtöset

Gridiron Staff 5.6.2013 16:42 2 kommenttia

Tähtivalinnat Vaahteraliigan avauskierrokselta on nyt tehty. Kuka onkaan kierroksen kuningas?

Gridiron jatkaa myös tänä vuonna tähtipörssiä viime vuoden tapaan. Avauskierroksen tähtivalinnat tulevat nyt viime tingassa, mutta yleisesti ottaen kierroksen All-Stars-valinnat pyritään julkaisemaan alkuviikon aikana. Seuraamme pelaajien tähtikertymiä läpi kauden. Lahjomaton valintaraatimme muodostuu Gridironin toimituksen jäsenistä.

Ottelukohtaisten tähtien lisäksi valitsemme jokaiselta ottelukierrokselta kierroksen kuninkaan! Kuninkaan arvonimestä pelaaja tienaa vielä ylimääräiset kaksi tähteä.

Roosters – Wolverines

Robert Johnson (ROO) Roostersin pelinrakentaja tarvitsi kolme neljännestä peliaikaa tyrmätäkseen paikallisvastustajan selvin lukemin. Rauhallinen pelinjohto, 202 heittojaardia sekä kaksi itse juostua touchdownia tuovat Johnsonille avausottelun suurimman tähtipotin.
Stephen Peyton (ROO) Amerikkalainen monitoimipelaaja murskasi Ahmojen toiveet edetä pelissä voittoon tarvittavan jaardimäärän. Kunnostautui maalinteossa sekä hyökkäyksen että puolustuksen rooleissaan.
Patrik Yli-Kujala (WOL) Nuorisomaajoukkueen potkaisija pelasi liigadebyytissään tasokkaan ottelun onnistuen haastavissa lentopotkuissa sekä maalihaarukkaan suuntautuneissa yrityksissään. Patrik taistelee tosissaan avaavan potkaisijan paikasta joukkueessaan.

TAFT – 69ers

Andre Privott (TAFT) Vantaalaisten Andre Privott osoitti vaarallisuutensa saadessaan pallon hyppysiinsä. Ottelun näyttävimmät potkunpalautukset sekä kaksi koppi-tochdownia tuovat amerikkalaiselle ottelun suurimman tähtisaldon.
Miro Kadmiry (TAFT) Maajoukkuepelinrakentaja pelasi näyttävän ottelun Myyrmäen yleisurheilukentällä. Yhden juoksumaalinsa lisäksi Miro onnistui heittopeleissään erinomaisesti. Kolme touchdownia sekä 146 heittojaardia siivittivät sinipaitaiset kauden avausvoittoon.
Terrell Jackson (69R) Yllätysnimenä kentälle marssitettu vahvistus osoittautui vaarallisimmaksi helsinkiläisten amerikkalaisviisikosta. Lisää treeniaikaa joukkueensa kanssa ja tulosta syntyy varmasti kesän aikana enemmänkin.

Butchers – Crocodiles

Micky Kyei (BUT) Nopeajalkainen laitahyökkääjä katkaisi vastustajan kovan kirin näyttävillä suorituksillaan. Kolme touchdownia ja 174 jaardia takasivat Butchersille voiton Porvoossa.
Sebastian Karbin (BUT) Tukimiehen vakuuttava paluu liigaan ja heti paalupaikalle joukkueensa taklaustilastoissa. Karbinin paluu tuo Teurastajille lisää leveyttä jo ennestään tasokkaaseen fronttiin.
Jocques Crawford (CRO) Crawford oli Crocodilesin näyttävän loppukirin kantavia voimia. Amerikkalainen taituroi touchdowneja heitto- ja juoksupeleistä osoittautuen joukkueensa tehokkaimmaksi hyökkäyspelaajaksi.

Jaguaarit – Indians

Chaz Thompson (IND) Chaz Thompson osoitti olevansa todellinen monitoimimies. 239 yhteisjaardia kerännyt pelimies juoksi maalin, heitti maalin ja otti vieläpä maalin vastaan.
Demetrius Cody (JAG) Cody johti Jaguaarien puolustusta tehokkaasti keräten 6.5 taklausta, josta kaksi miinuksille.
Vincent Pervis (IND) Pervisin iltapäivä sisälsi 70 juoksujaardia, touchdownin ja kaksi syötönkatkoa puolustuksen puolella.

Kierroksen kuningas

Micky Kyei – Butchers

Kyei näytti heti avausottelussa, miksi häntä pidetään yhtenä Suomen parhaimmista nuorista pelaajista. Nopeat jalat ja vikkelä pelinluku siivittivät Kyein kenties uransa parhaaseen otteluun. Mitä seuraavaksi?

Gridiron All-Stars 2013

 • 5 – Micky Kyei
 • 3 – Chaz Thompson
 • 3 – Robert Johnson
 • 3 – Andre Privott
 • 2 – Stephen Peyton
 • 2 – Miro Kadmiry
 • 2 – Demetrius Cody
 • 2 – Sebastian Karbin
 • 1 – Patrik Yli-Kujala
 • 1 – Terrell Jackson
 • 1 – Jocques Crawford
 • 1 – Vincent Pervis

Kommentoi

 • I’m surprised that 6.5 tkls is better than my 2 ints, 4 tkls, AND blocked fg. . ..

 • dont be mad bro