Indiansille kymppi täyteen

jefumaster 4.6.2013 8:29 Ei kommentteja

Sarjanousija Kouvola Indians on kiinnittänyt rosteriinsa kymmenennen ulkomaalaispelaajan. Espanjalainen Tachu Orue vahvistaa joukkueen takakenttää.

Seuran oman ilmoituksen mukaan Orue värvättiin joukkueeseen paikkaamaan loukkaantumisten runtelemaa takakenttää, mutta espanjalainen pelaa tarvittaessa myös laitahyökkääjän paikalla. Nykyisin vahvistuksin Indians kykenee marssittamaan kentälle samanaikaisesti jopa yhdeksän ”import”-pelaajaa. Kymmenellä ulkomaalaispelaajallaan Indians sivuaa aiemmin Crocodilesin hallussa ollutta ulkomaalaispelaajien määrän ennätystä Vaahteraliigassa.

Tachu Orue on voittanut Espanjan mestaruuden kolmestiValencialaisissa joukkueissa ja hän pelasi kaudella 2011 Meksikossa paikallisen teknillisen korkeakoulun Aguilas Blancasin riveissä.

Indians pelaa tulevana viikonloppuna ensimmäisen kotiottelunsa Kuusankosken urheilupuistossa. Ottelu Porvoo Butchersia vastaan käynnistyy sunnuntaina klo 18.00.

Tutustu myös: Tachu Oruen Europlayers-profiili

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi