Saintsin pelinrakentajan kausi ohi

Gridiron Staff 31.5.2013 12:16 4 kommenttia

Tampere Saintsin tiedotteen mukaan pelinrakentaja Scott Drosendahl joutuu palaamaan kotimaahansa loukkaantumisen vuoksi.

Viime lauantaina ottelussa Northern Lightsia vastaan debytoinut Drosendahl joutui jättämään ottelun kesken viimeisellä neljänneksellä. Ortopedin tutkimusten sekä magneettikuvauksen jälkeen selvisi tyly tuomio. Polven eturistisiteet ovat totaalisesti repeytyneet jonka lisäksi löytyi murtuma polvesta. Näin ollen pelinrakentajan kausi on ohi.

Saints on ilmoittanut hankkivansa Drosendahlin tilalle korvaavan pelinrakentajan. Pelinrakentajan puuttuminen voi vaikuttaa joukkueen iskukykyyn merkittävästikin, ellei uutta miestä löydetä 9.6. pelattavaan Bulldogs-otteluun.

Kommentoi

  • Parikka kentälle!

  • Maitohammas paluukoneeseen ja Parikka rymyämään!

  • Ai mies on ”maitohammas” jos loukkaantuu pelissä ja kykene koko kautena pelaamaan? Titaani on tainnu syödä liikaa mustaa lerssiä kun alkaa aivot sulamaan.

  • Nyt liikutaan vaarallisilla vesillä. Mustaa makkaraa saa vielä pilkata, mutta jos wingseistä ruvetaan ilkkumaan.. http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/20192022.jpg