Gold Diggers murskattiin Wienissä

jefumaster 26.5.2013 21:44 Ei kommentteja

Suomalaisjoukkueiden kanssa samassa EFL-alkulohkossa pelannut Tanskalainen Søllerød Gold Diggers hävisi Vienna Vikingseille neljännesvälierässä lukemin 62-3.

Tasoero alkulohkoissa pelanneiden Pohjoismaalaisten joukkueiden ja suoraan neljännesvälieriin selvinneiden Keskieurooppalaisten välillä on merkittävä. Viikonloppuna pelatulla kierroksella kaikki neljä sijoitettua joukkuetta voittivat ottelunsa. Hallitseva Eurobowl-mestari Calanda Broncos voitti saksalaisen Schwäbisch Hall Unicornsin lukemin 42-28.

Tiukin ottelu käytiin Berlin Adlerin ja itävaltalaisen Graz Giantsin välillä. Sami Toivosen Giants hävisi ottelunsa saksalaisille niukasti 35-31. Mainitsemisen arvoista ottelussa on Adlerin täydellinen loppukiri. Saksalaiset olivat viimeiselle neljännekselle lähdettäessä tappiolla lukemin 28-9 mutta voittivat viimeiset 12 minuuttia lukemin 26-3 ja etenivät neljän parhaan joukkoon.

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *