Kommentoi: viikonlopun ottelut

Gridiron Staff 25.5.2013 10:15 5 kommenttia

Tämä viikonloppu on todella mielenkiintoinen suomalaisen jenkkifutisfanin näkökulmasta. Suomalaisjoukkueet ovat tulessa kotimaan lisäksi myös Euroopan kentillä.

Viikonloppuna pelataan seitsemän mielenkiintoista ottelua. Lauantain vetonaulana nähdään Helsinki Roostersin ja itävaltalaisen SWARCO Raidersin odotettu EFL-ottelu, joka pelataan Itävallan Innsbruckissa. EFL-ottelun lisäksi kotoinen liigakausi avataan kuuden joukkueen osalta kolmessa ottelussa. Viikonloppuun mahtuu myös kolme ykkösdivisioonaottelua.

Keräsimme vielä viikonlopun ottelutarjonnan yhteen kätevään taulukkoon. Tiesithän, että Roostersin EFL-peliä voi seurata netin kautta osoitteesta www.raiderstv.at.

La 25.5. Sarja Pelipaikka
Bulldogs – Falcons I kello 14:00 Söderkullan kenttä
TAFT – 69ers VL kello 15.00 Myyrmäen yleisurheilukenttä
Butchers – Crocodiles VL kello 16.00 Keskuskenttä
Saints – Northern Lights I kello 16:00 Pyynikin kenttä
SWARCO Raiders – Roosters EFL kello 17:30 Innsbruck
Su 26.5.
Jaguaarit – Indians VL kello 17.00 Palokka
Trojans – Ghosthunters I kello 19:00 Yläkenttä

Olitko katsomassa matsia? Kerro tähän kommenttisi pelistä!

Kommentoi

  • Crocodilesin oman otteluennakon mukaan heillä aloittaa suomalainen QB Porvoota vastaan. Taitaa olla ensimmäinen kerta sitten Kniivilän aikojen. Muutenkin taitaa kentällä tänään olla pohjalaisia pelaajia enemmän kuin aikoihin. Hienoa, että vastuuta alkaa napsumaan omille kasvateille.

  • Jos crocoilla pelaa kotimainen QB johtuu se pelkästään sen kahdenpassinQB:n mahdollisesta siirrosta tulevasta karenssista.

    Tuon Porvoo – Seinäjoki pelin livetilastointi ei ole liveä nähnytkään.

  • Viime kaudellakin noita oudon näköisiä Live-tilastoja näkyi. Oli muistaakseni joku sopivuus ongelma tietokoneen ja tilasto-ohjelman välillä.

    TAFT näyttää tekevän selvää jälkeä 69erseista.

  • Eli jos jätät livetilastoinnin tekemättä saat kriteereihin miinusta mutta jos tuota päivittää kerran neljänneksennellä niin homma hoidossa?

  • Kylmää kyytiä Tirolissa. :(

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *