Bulldogs ja Falcons paikallispelissä

Gridiron Staff 23.5.2013 18:19 Yksi kommentti

(0-0)

(0-0)

25.05.2013 klo 14:00 Sipoo

Uudenmaan joukkueet Sipoosta ja Hyvinkäältä iskevät yhteen lauantain divisioonaottelussa.

II-divisioonan viime kaudella puhtaalla pelillä voittanut Hyvinkää Falcons pääsee maistamaan divisioonan vauhtia tuttua vastustajaa vastaan. Kaksi vuotta sitten joukkueet kohtasivat II-divisioonan pudotuspeleissä Bulldogsin ollessa parempi lukemin 41-19. Viime kaudella Bulldogs saalisti divisioonassa vain kaksi voittoa, joten ennalta ottelusta voi odottaa varsin tasaista.

Molemmilla joukkueilla on rosterissaan yksi jenkkivahvistus. Koska sekä Oscar Vazquez-Dyerin että Barshal Williamsin odotetaan pelaavan pääosin puolustuksessa, jää hyökkäyspeli molemmilla joukkueilla pitkälti suomalaispelaajien varaan. Falconsin Henri Winter ja Bulldogsin Jaakko Heikkinen kilpailevat siitä, kumpi suomalaispelinrakentaja pystyy johdattamaan joukkueensa voittoon.

Falconsin otteluraportin mukaan vierasjoukkue lähtee otteluun hieman vajaatehoisena. Joukkueen avainpelaajat ovat kärsineet loukkaantumisista, jotka pitävät osan pelimiehistä poissa kentiltä mahdollisesti koko kauden. Seura odottaa puolustuksen johtajan Jyri Kontiaisen ja Jaakko Josefssonin vammojen olevan niin vakavia, että kesän pelit saattavat hyvinkin jäädä väliin. Myös Vili Vuorinen ja Pauli Sekki jäävät avausottelusta pois. Bulldogsin puolelta poissa on useampikin pelaaja, joista Gridiron nosti Roope Metsän ennen kautta yhdeksi joukkueen avainpelaajista.

Lue myös

Kommentoi

  • Bulldogs-Falcons 0-35 (0-14)