Roosters nousi seitsemänneksi EFAF-listalla

jefumaster 6.5.2013 10:08 Ei kommentteja

Helsinki Roostersin kaksi voittoa EFL:n alkusarjan peleissä on nostanut joukkueen rankingia pari pykälää paremmaksi EFAF listoilla.

Roosters aloitti EFAF-rankkauksissa samassa EFL-lohkossa pelanneiden Wolverinesin ja Gold Diggersin takaa, mutta on kahdella voitolla hivuttanut itsensä jo listan seitsemänneksi. Joukkueen seuraava EFL-vastustaja, Swarco Raiders Itävallasta pitää listalla kolmatta sijaa. Kärjessä jatkaa Calanda Broncos. Jos helsinkiläiset onnistuvat voittamaan Raidersin neljännesvälierässä toukokuun lopulla, merkinnee se paikkaa jo listalla parhaimmillaan kolmen parhaan joukossa.

Helsinki Wolverines tippui tappioittensa johdosta listalla sijalle 13. EFAF rankkaa sarjoihinsa osallistuvat seurajoukkueet kuukausittain.

Lue myös:  EFAF TOP 20

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *