Wolverines avaa uudet nettisivut

jefumaster 22.4.2013 19:35 Ei kommentteja

Pitkään työstettävänä olleet Helsinki Wolverinesin uudet nettisivut punnerretaan avoimiksi EFL-ottelun alla.

Ahmat ovat työstäneet uutta informaatiokanavaansa kevään aikana ja käytännössä vanha sivusto on jäänyt ajoittain uuden tuottamisen jalkoihin. Joukkueen pääasiallisena informaatiokanavana on toiminut hetken aikaa joukkueen Facebook-sivusto. Uusi sivusto on edelleen viimeisteltävänä, mutta siihen voi tutustua jo tänään. Sisältöä päivitetään koko ajan ajantasalle.

Uusi Wolverines-sivusto toimii vielä hetken väliaikaisessa osoitteessa. Löydät sen tästä linkistä!

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi