Gold Diggers aloitti murskaavasti Tanskan sarjassa

jefumaster 20.4.2013 23:17 Ei kommentteja

Roostersille viikko sitten niukasti hävinnyt Søllerød Gold Diggers pelasi murhaavan kenraaliharjoituksen ensi viikonlopun Wolverines-peliin.

Viikon päästä lauantaina Wolverinesin vieraaksi saapuva Gold Diggers pelasi vakuuttavasti Tanskan sarjassa lauantaina. Kullankaivajat voittivat Horsens Stallionsit ylivoimaisesti lukemin 48 – 0. Jokkueen hyökkäys nojasi edellen vahvasti heittopeliin ja pelinrakentaja Zach Shaw löysi syötöillään nopeat tanskalaiset laiturinsa kovalla prosentilla. Parhaiten kiinniotoissaan onnistuivat kahden td:n #21 Soren Bakbøl (WR), sekä yhden enemmän maalannut #5 Peter Fromberg (WR).

Gold Diggers saapuu viikon kuluttua Helsinki Wolverinesin vieraaksi Espoon Laaksolahden kentällä pelattavaan EFL-alkusarjan otteluun. Ahmajoukkue joutuu pelaamaan kotiottelunsa jenkkifutisyleisölle vieraalla varakentällä helsinkiläisten, sekä vantaalaisten kenttien ollessa poissa kuvioista ottelupäivänä.

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *