Saloranta maalin makuun liiga-avauksessa

Gridiron Staff 8.4.2013 6:59 Yksi kommentti

EFL-voittaja Calanda Broncosiin viime kuussa siirtynyt Aappo Saloranta onnistui heti maalinteossa Zürich Renegadesia vastaan.

Sunnuntaina pelattu ottelu oli hallitsevalle maan ja Euroopan mestarille kauden kotiavaus, jossa Broncos otti 700 katsojan edessä helpon voiton vierailevasta Renegadesista lukemin 55-7. Broncos johti ottelua puoliajalla jo 42-7, joten joukkue saattoi antaa toisella puoliajalla huilivuoron avainpelaajilleen. Yksi näistä pelaajista oli 70 jaardia ja touchdownin kahdella kiinniotolla saalistanut Saloranta. Oululaislaituri pystyi jatkuvasti päihittämään Zürichin takapuolustajat. Kotoisen Vaahteraliigan puolustajien tasoon verrattuna avausottelun vastus ei Salorannan mukaan säväyttänyt.

Vasta vajaan viikon Sveitsissä asunut laituri on ollut tähän mennessä todella tyytyväinen näkemäänsä.

– Täällä on ollut todella hieno meininki. Treenit ovat olleet todella kovia – täällä kehittyy erittäin nopeasti, Saloranta kehuu.

Treenit ovat olleet todella kovia

– Olin omaan peliini tyytyväinen. En tehnyt suurempia virheitä, ja valmennukseltakin sain kehuja.

Broncos on ollut viime vuodet omaa luokkaansa Sveitsin liigassa, jossa joukkueen odotetaan yleisesti voittavan jälleen maan mestaruuden. Sarjan ottelut tarjoavat kuitenkin joukkueelle ja Salorannalle mahdollisuuden hioa yhteispeliä tulevia EFL-koitoksia varten. Puolustavana mestarina Broncos välttää lohkovaiheen ottelut ja pääsee aloittamaan tittelinsä puolustuksen suoraan pudotuspelivaiheesta.

Lue myös

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *