Nokia Hunters vei kolmosen turnauksen

Gridiron Staff 3.4.2013 11:17 2 kommenttia

Pääsiäisenä Iisalmessa järjestetyssä turnauksessa pelattiin kolmen joukkueen voimin.

III-divisoonan ensimmäinen osaturnaus pelattiin la 30.3 Iisalmella Kiuruvesi Milky Farmersin isännöiminä. Muut joukkueet olivat Nokia Hunters ja Joensuu Wolves. Vaasa Vikings ja Malmi Blaze eivät olleet vielä tässä turnauksessa mukana, vaan avaavat kautensa 8.6. Nokialla.

Turnauksissa pelataan runkosarjan pisteistä. Täyden pistepotin ja epävirallisen turnausvoiton nappasi Nokia Hunters, joka voitoillaan jo käytännössä varmisti paikkansa finaaliturnaukseen. Näin ollen Hunters johtaa tällä hetkellä myös runkosarjaa. Hunters kävi tiukan kamppailun Joensuu Wolvesin kanssa, voittaen ottelun lopulta lukemin 18-20. Kiuruvetinen Milky City Farmers avasi kautensa kahdella tappiolla, mutta hyviä suorituksiakin nähtiin.

Turnauksen tulokset:

Wolves – Hunters 18 – 20
Milky City Farmers – Wolves 22 – 32
Hunters – Milky City Farmers 32 – 6