Laituri Indiansin kolmas jenkkivahvistus

Gridiron Staff 2.4.2013 17:47 Ei kommentteja

Kouvola Indians on julkistanut laitahyökkääjä Chaz Thompsonin sopimuksen joukkueeseen.

Nopealiikkeinen Thompson on Indiansin kolmas jenkkivahvistus Vincent Pervisin ja Columbus Givensin lisäksi.

– Kaikki ovat erittäin monipuolisia urheilijoita ja pystymme käyttämään heitä melkein millä pelipaikalla tahansa, Indiansin päävalmentaja Kari Leivoja kommentoi joukkueen sivuilla.

Louisville Cardinalsissa yliopistourallaan pelannut Thompson pelasi viime kaudella Italiassa Bergamo Lionsissa. Kaudella 2011 Sveitsissä Basel Gladiatorsia edustanut pelimies pelaa tulevansa kesänä siis jo kolmatta kauttaan Euroopassa. Louisville-yliopistossa Thompson nähtiin aloittavana takapuolustajana vuonna 2009 kahden pienemmässä roolissa kuluneen kauden jälkeen. Ennen Louisvilleä Thompson edusti kahden kauden ajan College of the Siskiyousia Junior College -tasolla.

Indians ilmoittaa tässä vaiheessa talvikautta pelaajarosterinsa vahvuudeksi 37 nimeä, joista yhdeksän on maamme rajojen ulkopuolelta. Joukkueen talviharjoittelu on seuran tiedotuksen mukaan sujunut mallikkaasti. Indians on myös saanut houkuteltua muutamia paluumuuttajia takaisin joukkueeseen tulevaksi kaudeksi.

Lue myös

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *