Butchers solmi jatkosopimuksia

jefumaster 2.4.2013 9:42 Yksi kommentti

Porvoo Butchers on täydentänyt rosteriaan pääsiäispyhien aikana. Jukka Suhonen, Keijo Lajunen ja Roni Pöntinen solmivat jatkosopimuksen joukkueen kanssa.

Viime kauden liiganelonen, Porvoo Buthers on solminut tärkeitä jatkosopimuksia Rajaritari-taustaisten Suhosen (DL), Lajusen (LB) ja Pöntisen (DL) kanssa. Kolmikko kuului kaudella 2013 teurastajien runkomiehistöön ja puolustajat tuovat kaivattua syvyyttä menestystä hakevan joukkueen rosteriin.

Suhonen kuuluu siihen pelaajajoukkoon, joka ehti hakea kansainvälistä pelituntumaa viime kaudella myös Wolverinesin EFL-joukkueessa, mutta siirtyi valmentaja Kari Leivojan mukana toukokuussa Butchersin miehistöön.

Lue myös: Uutinen Butchersin sivuilla

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

  • Butchersien viime kaudella flopannut QB Ray Wagner jatkaa Euroopan kiertuettaan Sveitsin Winterthurissa.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *