TAFT ja Bulldogs sopivat farmiyhteistyöstä

jefumaster 1.4.2013 12:56 Ei kommentteja

Vaahteraliigassa pelaava Vantaan TAFT on solminut yhteistyösopimuksen Sipoon Bulldogsin kanssa.

Seurojen solmima farmisopimus mahdollistaa pelaajien joustavan siirron kesken kauden seurasta toiseen. Aiemmin vastaavan kaltaisesta yhteistyöstä tälle kaudelle ovat ilmoittaneet Roosters ja Nokia Ghosthunters.

Farmisopimusten tarkoituksena on hyödyntää molempia osapuolia omilla sarjatasoillaan. Parhaimmillaan liigajoukkueen nuorten pelaajien pelikautta voidaan pidentää divisioonapeleillä sopimusten avulla. Toisaalta ylemmällä tasolla pelaava joukkue pystyy hyödyntämään divisioonajoukkueen parhaita pelaajia oman rosterinsa syventämiseen. Farmisopimusten puitteissa seurat toteuttavat useimmiten myös offseason harjoitusleirejä.

Käytännössä farmisopimuksen suurin hyötyjä on aina korkeammalla sarjatasolla pelaava joukkue.

Lue myös:  Uutinen TAFT verkkosivuilla

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *