Linjamies Unkarista Northern Lightsiin

Tuomo Tomperi 1.4.2013 14:15 2 kommenttia

Unkarilainen Gabor Kispal on julkaissut sopimuksensa Oulu Northern Lightsiin Europlayersissa.

196-senttinen ja 120-kiloinen jätti vahvistaa Northern Lightsin hyökkäyksen linjaa. Kaudella 2012 Saksan GFL-liigaa pelannut Kispal on oululaisjoukkueen viides julkistettu ulkomaalaisvahvistus.

Joukkueenjohtaja Jyrki Seppälän mukaan Kispal täyttää tärkeän aukon menetyksiä kokeneessa Lights-linjassa. Joukkue on kevätkaudella menettänyt kolme viime kauden aloittavaa linjapelaajansa. Aloittava center Perttu Hyttinen loukkasi polvensa uudelleen talviharjoitteissa ja joutuu jättämään kauden väliin. Myös nuori Emil Vänskä sekä vuosia Lightsin linjassa nähty Jari Mehtälä jättävät kauden väliin. Kispalin liittyminen joukkueeseen paikkaa näin syntyneitä aukkoja.

Northern Lights sai joukkueenjohtaja Seppälän mukaan juuri ennen pääsiäistä myös hyviä uutisia. Kokenut puolustuksen linjamies Lauri Parviainen palaa ensi kaudeksi joukkueeseen. Raumalle työn perässä muuttanut Parviainen ei harjoittele joukkueen mukana säännöllisesti, mutta osallistuu peleihin.

Lue myös

Kommentoi

  • Lauri “Hirvi” Parviainen! Loistava uutinen!

  • Tampere Saints signasi Scott Drosendahlin Mt Ida Collegesta:
    http://www.tamperesaints.fi/uutiset.html?63

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *